Χωρίς τον Γιάνις Στρέλνιεκς θα πρέπει να πορευτεί ο Ολυμπιακός για τις επόμενες 7-10 ημέρες
Μικρό το… κακό για τον Γιάνις Στρέλνιεκς. Ο Λετονός γκαρντ ένιωσε ένα σφίξιμο στον δεξιό προσαγωγό κατά τη διάρκεια του ματς του Ολυμπιακού με την Μπασκόνια και γι’ αυτό υποβλήθηκε σε εξετάσεις την Πέμπτη (18/10).
Τα αποτελέσματα δεν έδειξαν σοβαρή ζημιά, αλλά μία θλάση πρώτου βαθμού, η οποία εκτιμάται πως θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα επτά με δέκα ημερών.
Αυτό σημαίνει, πως ο Στρέλνιεκς αναμένεται να χάσει τα ματς της Ευρωλίγκας που ακολουθούν στο ΣΕΦ με Αρμάνι Μιλάνο και Μακάμπι Τελ Αβίβ, καθώς επίσης και αυτά με Ήφαιστο Λήμνου (εντός) και Άρη (εκτός) για την Α1. Πηγή:www.sport-fm.gr
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.