ΠΑΟΚ: Το χαμένο στοίχημα και το... πριμ του Γιώργου Σαββίδη προς τους παίκτες

ΠΑΟΚ: Το χαμένο στοίχημα και το... πριμ του Γιώργου Σαββίδη προς τους παίκτες

Σε μεγάλα κέφια είναι οι παίκτες του ΠΑΟΚ αλλά κι Σαββίδης τζούνιορ, ο οποίος υποσχέθηκε να πλύνει όλα τα αυτοκίνητα των παικτών σε περίπτωση που νικήσουν τον Άρη

Matos
Οι Μάτος, Ζαμπά έβαλαν στοίχημα με τον Βιεϊρίνια κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού στην προπόνηση του ΠΑΟΚ, αλλά το έχασαν και ο αρχηγός του Δικέφαλου προκάλεσε μέχρι και την... εμπλοκή του Γιώργου Σαββίδη στην καζούρα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέβασε τη φωτογραφία όπου Μάτος και Ζαμπά πλένουν το αυτοκίνητο του Βιεϊρίνια με τον Πορτογάλο να αποθανατίζει το σκηνικό και το βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram έγινε viral σε ελάχιστο χρόνο...

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Don’t bet with me LEO MATOS...😂😂🚿🚿

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andre Vieira (@vieirinhaofficial) στις



Ο Βιεϊρίνια μιλά στα πορτογαλικά και οι δύο χαμένοι ακούγονται να λένε διάφορα... γαλλικά, αλλά κάπου εκεί εμφανίστηκε κι ο Γιώργος Σαββίδης.

Κλείσιμο
Ο γιος του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε μέρος στα πειράγματα, υποσχόμενος ένα ξεχωριστό πριμ στους παίκτες του ΠΑΟΚ εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης.

«Κερδίστε την Κυριακή και θα πλύνω εγώ όλα τα αυτοκίνητα σας αδερφέ» έγραψε χαρακτηριστικά και όπως τόνισε δεν κάνει πλάκα.

Savvidis
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης