Πασκουάλ: Ο Παναθηναϊκός πρέπει να προσέξει δύο παίχτες κόντρα στην Μπάγερν

Πασκουάλ: Ο Παναθηναϊκός πρέπει να προσέξει δύο παίχτες κόντρα στην Μπάγερν

«Στο ρυθμό, στην περιφέρεια με Γιόβιτς και Κοπόνεν που δίνουν όλο το ρυθμό στο παιχνίδι της Μπάγερν» τόνισε ο Ισπανός προπονητής του Παναθηναϊκού

paskoual-foto-1
Στους παίκτες-κλειδιά της Μπάγερν στάθηκε ο Τσάβι Πασκουάλ κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για το αυριανό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός προπονητής

Για το τι περιμένει να δει στο ματς με την Μπάγερν: «Είναι το πρώτο παιχνίδι μας εκτός έδρας, πρέπει να είμαστε έτοιμοι πνευματικά για να αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι. Η Μπάγερν είναι μία νέα ομάδα στη διοργάνωση, όμως είδαμε ότι στο παιχνίδι με την Έφες ήταν για 25 λεπτά αρκετά καλή και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο μεταξύ μας παιχνίδι».

Για την πρώτη «διαβολοβδομάδα» για τον ομάδα του: «Το πρόβλημα είναι πως δεν μπορείς να σκεφτείς και τα δύο παιχνίδια. Πρέπει να κοιτάζεις κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πρώτα θα δούμε το παιχνίδι με την Μπάγερν και στη συνέχεια με την Γκραν Κανάρια».

Για τα «κλειδιά» στο παιχνίδι της γερμανικής ομάδας: «Στο ρυθμό, στην περιφέρεια με Γιόβιτς και Κοπόνεν που δίνουν όλο το ρυθμό στο παιχνίδι της Μπάγερν. Όποια ομάδα ελέγξει το ρυθμό, αυτή θα κερδίσει και το παιχνίδι»

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης