Ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και Άρη-Παναθηναϊκού στη 2η αγωνιστική της Α1

Ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και Άρη-Παναθηναϊκού στη 2η αγωνιστική της Α1

Στις 17:00 (COSMOTE SPORT 4 HD) το ντέρμπι των δικεφάλων - Στις 18:00 (ΕΡΤ2) ο αγώνας στο «Νίκος Γκάλης» - Το πλήρες πρόγραμμα της αγωνιστικής

paok-a1-1
Με έξι ματς ανοίγει σήμερα η αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής της Basket League. Τα βλέμματα συγκεντρώνουν το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ ή «Νίκος Γκάλης» και το Άρης-Παναθηναϊκός στο «Nick Galis Hall».

Η «Ένωση» μετά τις ήττες από Περιστέρι και Χάποελ Ιερουσαλήμ ψάχνει αντίδραση απέναντι στην ομάδα που πέρσι την κράτησε εκτός τετράδας στα play offs. Ο Χάουαρντ Σαντ-Ρόος θα λείψει και πάλι, αλλά οι Θεσσαλονικείς έχουν μεγαλύτερα προβλήματα. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν θα έχει τους μισούς του ξένους, καθώς τραυματίες είναι οι Φιλ Γκος, Ντάριους Γκάρετ και Τζαμάλ Τζόουνς, με αποτέλεσμα ο «Δικέφαλος του Βορρά» να κατεβάζει… δεκάδα.

Ο Άρης μετά τη σπουδαία νίκη στο Λαύριο έχει πολύ δύσκολο έργο κόντρα στον πρωταθλητή Παναθηναϊκό, που ανηφορίζει στη Θεσσαλονίκη πριν την πρώτη διαβολοβδομάδα της Ευρωλίγκας και τα ματς με Μπάγερν στο Μόναχο την Τρίτη και Γκραν Κανάρια την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ. Και οι δύο ομάδες θα παραταχθούν πάνοπλες.

Ο Ήφαιστος δίνει το ιστορικό πρώτο παιχνίδι της ιστορίας του στη Λήμνο απέναντι στον Πανιώνιο , όπως και ο Χολαργός που παίζει για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό του σε αγώνα της Α1 φιλοξενώντας τον Κολοσσό. Το Ρέθυμνο υποδέχεται το Λαύριο και οι δύο ομάδες θέλουν την πρώτη τους νίκη, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το παιχνίδι του Προμηθέα με το Περιστέρι, καθώς και οι δύο ομάδες προέρχονται από μεγάλες νίκες.

Την Κυριακή η αγωνιστική ολοκληρώνεται με την Κύμη να αντιμετωπίζει στη Χαλκίδα τον Ολυμπιακό που προέρχεται από θρίαμβο στη Ρωσία και έχει μπροστά του τα δύσκολα ματς με την Μπασκόνια στη Βιτόρια την Τετάρτη και με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ την Παρασκευή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής:

Κλείσιμο
paok-a1-2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης