Αλλαγές στον ΠΑΟΚ σχεδιάζει ο Λουτσέσκου για το ματς με τον Άρη στο Κύπελλο Ελλάδας

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ σχεδιάζει ο Λουτσέσκου για το ματς με τον Άρη στο Κύπελλο Ελλάδας

Καθώς ακολουθούν το ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και το κρίσιμο παιχνίδι με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στη Λευκορωσία την επόμενη Πέμπτη για το Europa League

paok-vioeri-1
Μπορεί ένα ντέρμπι απέναντι στον Άρη, μάλιστα μετά από αρκετό καιρό, ποτέ να μην είναι αδιάφορο, ωστόσο-κακά τα ψέματα-πρόκειται για την αναμέτρηση στην οποία για τον ΠΑΟΚ είναι περισσότερο εφικτό να προχωρήσει σε αλλαγές για να φρεσκάρει την ομάδα του.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου γνωρίζοντας πως ακολουθούν το ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και το κρίσιμο παιχνίδι με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στη Λευκορωσία την επόμενη Πέμπτη για το Europa League, αναμένεται να προχωρήσει σε rotation στο αυριανό ματς της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου απέναντι στους «κίτρινους» στην Τούμπα (19:00).

Εφόσον ο Πασχαλάκης τιμωρηθεί σήμερα για το περιστατικό με τους οπαδούς του ΟΦΗ, τότε τη θέση του κάτω από τα δοκάρια θα πάρει ο Ρέι. Επίσης είναι πολύ πιθανό να μείνουν εκτός ενδεκάδας (ή και αποστολής) παίκτες που έχουν επιβαρυνθεί περισσότερο από την αρχή της σεζόν. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν οι Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ, Πρίγιοβιτς, τους οποίους είναι υποψήφιοι να αντικαταστήσουν οι Χατσερίδης, Τόσκα, Σάκχοφ ή Βέρνμπλουμ, Ελ Καντουρί και Καρέλης ή Ακπόμ.

Σήμερα με την ανακοίνωση της αποστολής θα ξεκαθαρίσουν όλα. Στο μεταξύ, υπάρχει μεγάλη ζήτηση για τα εισιτήρια του αυριανού αγώνα και η Τούμπα αναμένεται γεμάτη (ίσως και κατάμεστη) για τρίτο σερί ματς μέσα σε διάστημα επτά ημερών.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης