Ο Σέρχιο Αγουέρο ανανέωσε με την Σίτι έως το 2021

Πρόρωη επέκταση στο σύμβόλαιο του Αργεντινού επιθετικού από τους «Πολίτες»

Μία γεμάτη δεκαετία ως παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι θα συμπληρώσει ο Σέρχιο Αγουέρο μετά την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του που ανακοίνωαν σήμερα οι πρωταθλητές Αγγλίας.

Το συμβόλαιο του Κουν έληγε το καλοκαίρι του 2020, ωστόσο αιφνιδιαστικά σήμερα το πρωί οι «Πολίτες» ανακοίνωσαν ότι συμφώνησαν από κοινού ώστε να το επεκτείνουν ως το καλοκαίρι του 2021.

Ο Αγουέρο είχε αποκτηθεί το 2011 από την Ατλέτικο Μαδρίτης έναντι ποσού 39 εκατομμυρίων λιρών και από την πρώτη στιγμή έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εκτόξευση της Σίτι, όντας πλέον ο πρώτος σκόρερ της ιστορίας του συλλόγου με 204 γκολ με κορυφαίο όλων εκείνο που πέτυχε στις καθυστερήσεις του αγώνα με την ΚΠΡ χαρίζοντας τον τίτλο του 2012!

«Έίμαστε τυχεροί που έχουμε και θα συνεχίσουμε να έχουμε για αρκετά χρόνια ακόμη έναν από τους κορυφαίους επιθετικούς στον κόσμο... Για μας ο Σέρχιο είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο αναφορικά με αυτά που θέλουμε να πετύχουμε στο μέλλον», σχολίασε ο τεχνικός διευθυντής της Σίτι Τσίκι Μπεγκιριστάιν

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί από την πρώτη στιγμή που ήρθα όλοι μου έχουν συμπεριφερθεί άψογα και δεν το κρύβω ότι ήθελα να μείνω τουλάχιστον για 10 χρόνια στην ομάδα και γι' αυτό δέχθηκα την πρόταση της επέκτασης...», δήλωσε λίγα λεπτά μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Αγουέρο και συμπλήρωσε:

«Είναι αλήθεια ότι έχουμε πολλέα νέα παιδιά με ταλέντο τα οποία στο μέλλον μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Την ίδια ώρα όμως αυτά τα παιδιά, βελτιώνονται, αναπτύσσονται όπως συμβαίνει με τους Σανέ, Στέρλινγκ. Ζεσούς. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο 100% κι αν το κάνουμε θα έχουμε πολλές ελπίδες να πετύχουμε σπουδαία πράγματα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr