Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης: Ξεκίνησαν οι εγγραφές

Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης: Ξεκίνησαν οι εγγραφές

Ολοκληρωμένη εκπαίδευση για το «επάγγελμα του μέλλοντος στον αθλητισμό» - Οι πρώτοι απόφοιτοι συνεργάζονται με ομάδες Α και Β εθνικής σε Ελλάδα και Κύπρο

institue-analysis
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το νέο κύκλο σπουδών στο Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης, τα μαθήματα στο οποίο ξεκινούν στις 10 Οκτωβρίου.

Σε συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείες λογισμικών ανάλυσης, όπως η HUDL, SPORTSCODE, INTERPLAY SPORTS, ONCE, FIELD WIZ, TEST U, InstatScout, το Ινστιτούτο προσφέρει τη δυνατότητα μιας ολοκληρωμένης εκπαίδευσης για το επάγγελμα του αναλυτή αγώνων και διαχείρισης data stats, για το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το χάντμπολ, το τένις, την υδατοσφαίριση , την ιππασία, το ποδόσφαιρο σάλας, τα αθλήματά του στίβου.

Σε συνεργασία με κορυφαίους προπονητές και αναλυτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι σπουδαστές του Ινστιτούτου αποκτούν μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση για το αποκαλούμενο και ως «επάγγελμα του μέλλοντος στον αθλητισμό». Ήδη οι πρώτοι απόφοιτοι του Ινστιτούτου συνεργάζονται με ομάδες Α και Β εθνικής σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ο κύκλος σπουδών στο Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης ξεκινά στις 10 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται στις αρχές Ιουνίου με καθημερινά μαθήματα- σεμινάρια και με τη συμμετοχή καταξιωμένων επαγγελματιών του αθλητισμού (προπονητές, αναλυτές, γυμναστές, διατροφολόγοι, ψυχολόγοι) καθώς και πρακτική εξάσκηση σε ομάδες.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 2114059540, 6907363485 ή μέσω e-mail: info@insa.gr.

Διεύθυνση: Λεωφόρος Μεσογείων 99, Αθήνα

Site: www.insa.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης