Λίβερπουλ-Παρί Σεν Ζερμέν 3-2: Όλη η μαγεία του Champions League σε ένα απίστευτο ματς!

Λίβερπουλ-Παρί Σεν Ζερμέν 3-2: Όλη η μαγεία του Champions League σε ένα απίστευτο ματς!

Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι του φετινού Champions League δικαίωσε πλήρως τον τίτλο του - Δείτε όλα τα γκολ από τους αγώνες της Τρίτης - Τα αποτελέσματα και οι πρωταγωνιστές

goal_main01
Τι πρεμιέρα ήταν αυτή! Μετά το πρώτο πιάτο των δύο αγώνων που ξεκίνησαν στις 19:55, όπου ο Μέσι πέτυχε χατ τρικ κόντρα στην Αϊντχόφεν και η Ίντερ έκανε απίθανη ανατροπή με την Μπαρτσελόνα, ήρθε και το χιτσκοκικό φινάλε στο Άνφιλντ για να καταλάβουμε όλοι ότι η γιορτή του Champions League άρχισε!

Η Λίβερπουλ στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ ανώτερη, προηγήθηκε 2-0, αλλά δέχθηκε γκολ πριν οι δύο ομάδες βρεθούν στα αποδυτήρια και παρόλο που δεν είχε κινδυνεύσει δέχθηκε την ισοφάριση στο 83' από τον Εμπαπέ. Κι εκεί που όλα έμοιαζαν τελειωμένα  ήρθε ο Φιρμίνιο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων για να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του.

Σπουδαία διπλά για Ατλέτικο Μαδρίτης (στο Μονακό) και Ντόρτμουντ (στο Μπριζ),  ενώ επιβλητική νίκη πέτυχε η Γαλατά κόντρα στην Λοκομοτίβ Μόσχας και τέλος Σάλκε και Πόρτο έμειναν στο 1-1.

3ος όμιλος
Λίβερπουλ-Παρί Σεν Ζερμέν 3-2
Πριν μερικές μέρες ο Βερτόνγκεν του έβγαλε το μάτι στην Premier League και τον ανάγκασε να κάτσει στον πάγκο με την Παρί. Ο Φιρμίνο όμως έγινε η χρυσή αλλαγή του Γίργκεν Κλοπ καθώς στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων... είδε το φως και με τρομερές ντρίμπλες και δυνατό σουτ έκανε το 3-2 για τους Reds που είχαν δει την PSG να επιστρέφει από το 2-0. Πρώτη στον όμιλο η Λίβερπουλ καθώς στο άλλο ματς, η Νάπολι έμεινε στο 0-0 με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

Με το πόδι πατημένο στο γκάζι μπήκε στο ματς η Λίβερπουλ και όπως στο 6' με το βολέ του Φαν Ντάικ, ανάγκασε τον Αρεολά και όλη την άμυνα να παραχωρήσουν πολλά διαδοχικά κόρνερ. Η μπάλα ήταν μόνιμα στα καρέ της PSG, που είχε την τύχη να περάσει την μπόρα αναίμακτα, όμως όχι και το πρώτο μέρος. Η Λίβερπουλ συνέχισε να πιέζει και στο 31' βρήκε το γκολ όταν μετά τη σέντρα του Ρόμπερτσον από αριστερά ο Στάριτζ πήρε την κεφαλιά και νίκησε τον Αρεολά (1-0) στην πρώτη του εμφάνιση ως βασικός από το... 2012! Τέσσερα λεπτά αργότερα το Anfield πήρε φωτιά, όταν ο Μπερνάτ έκανε καθαρό πέναλτι στον Βαϊνάλντουμ και από τη βούλα του πέναλτι ο Μίλερ το 2-0, το οποίο όμως δεν έμεινε για πολύ. Στο 40' ύστερα από σέντρα του Ντι Μαρία, ο Καβάνι από θέση οφσάιντ, επιχείρησε το βολέ και στη συνέχεια με δύσκολο βολέ με το αριστερό ο Μενιέ μείωσε σε 2-1.

Στην επανάληψη η πρώτη σημαντική φάση ήταν στο 58' όταν το γκολ των Reds ακυρώθηκε σωστά για χτύπημα του Στάριτζ σε σημείο που πόνεσε στον Αρεολά και ο Αγγλος επιθετικός στο 61' είχε αδύναμη κεφαλιά στα χέρια του Γάλλου keeper. Ο Κλοπ έβγαλε τον σκόρερ του πρώτου γκολ και πέρασε τον Φιρμίνο, όμως η ομάδα του έπαιξε συντηρητικά προς το τέλος για να κρατήσει το αποτέλεσμα. Και αυτό φάνηκε να το πληρώνει στο 83' όταν ύστερα από προσπάθεια του Νεϊμάρ, ο Μπαπέ με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-2. Σταο 87' το φάουλ του Αρνολντ βρήκε στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού αλλά η λύτρωση ήρθε στο 92' με τον Φιρμίνο να τιμωρεί την Παρί που αντί να διώξει προσπάθησε να φύγει στην κόντρα. Με τρομερές προσποιήσεις απέφυγε όσους προσπάθησαν να τον μαρκάρουν και με τρομερό διαγώνιο σουτ χάρισε τη μεγάλη νίκη με 3-2.

Λίβερπουλ (Γίργκεν Κλοπ): Αλισον, Αρνολντ, Τζο Γκόμες, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Βαϊνάλντουμ, Μίλνερ, Μανέ (93' Φαμπίνιο), Σαλάχ (85' Σακίρι), Στάριτζ (72' Φιρμίνο).
Παρί Σεν Ζερμέν (Τόμας Τούχελ): Αρεολά, Μενιέρ, Τιάγκο Σίλβα, Κιμπέμπε, Μπερνάτ, Μαρκίνιος, Ραμπιό, Ντι Μαρία (80' Τσούπο Μότινγκ), Νεϊμάρ, Μπαπέ, Καβάνι (80' Ντράξλερ).



Πηγή:www.gazzetta.gr


Ερυθρός Αστέρας-Νάπολι 0-0
Κλείσιμο
Η Νάπολι δεν κατάφερε να σπάσει την άμυνα του Ερυθρού Αστέρα και έμεινε στο 0-0 στο Βελιγράδι.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι δημιούργησε φάσεις για να σκοράρει αλλά δεν το κατάφερε ποτέ και έτσι μοιάζει να ξεκινά με μειονέκτημα με φόντο την πρόκριση.

Το δοκάρι του Ινσίνιε ήταν η μεγαλύτερη φάση στο πρώτο μέρος, ενώ στο δεύτερο οι Partenopei συνέχισαν να προσπαθούν, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο 56' το φάουλ του Μάριο Ρουί πέρασε άουτ και στο 58' απείλησαν οι γηπεδούχοι αλλά ο Οσπίνα σταμάτησε τον Γιοβάνοβιτς.

Στο 64' ο Καγιεχόν γύρισε και ο Μέρτενς έχασε απίστευτη ευκαιρία ενώ στο 67' ο Ρόντιτς έκοψε πάνω στη γραμμή το τελείωμα του Καγιεχόν για να μείνει μέχρι το τέλος τυο 0-0.

Ερυθρός Αστέρας (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Μπόριαν, Σάβιτς, Ρόντιτς, Ντέγκενεκ, Στοΐκοβιτς, Μάριν (87' Σίμιτς), Κρίστιτς, Κάουσιτς, Γιόβιτσιτς (56' Γιόβαντσιτς), Μποάκιε (81' Πάβκοβ), Μπεν Ναμπουάν.
Νάπολι (Κάρλο Αντσελοτι): Οσπίνα, Αλμπιόλ, Μάριο Ρουί, Κουλιμπαλί, Χισάι, Αλαν (61' Μέρτενς), Ζιενλίνσκι (75' Χάμσικ), Φαμπιάν Ρουίθ, Καγιεχόν (75' Ουνά), Ινσίνιε, Μίλικ.



Πηγή:www.gazzetta.gr


1ος Όμιλος

Μονακό-Ατλέτικο Μαδρίτης 1-2
Η Ατλέτικο ξεκίνησε με το δεξί το Champions League, κάνοντας την ανατροπή στο Μόντε Κάρλο για να πάρει σημαντική νίκη με 2-1 επί της Μονακό. Αμφότερες οι ομάδες έχουν απογοητεύσει στο ξεκίνημα της σεζόν στα πρωταθλήματά τους, με τους Μονεγάσκους να παίρνουν το προβάδισμα στο 18’ με το πρώτο γκολ του Γκρανσντίρ και να βρίσκουν την ελπίδα.

Οι παίκτες του Σιμεόνε, όμως, ανέλαβαν αμέσως την πρωτοβουλία, είχαν τον έλεγχο και στο 31’ έφτασαν στην ισοφάριση. Υπέροχος συνδυασμός των Κόκε, Γκριζμάν και Ντιέγκο Κόστα, με τον τελευταίο να κάνει το 1-1 και να δίνει αυτοπεποίθηση στους συμπαίκτες του. Η ανατροπή, μάλιστα, για τους ροχιμπλάνκος ολοκληρώθηκε πριν το ημίχρονο, με τον Χιμένες να κάνει το 1-2 στο 1’ των καθυστερήσεων με κεφαλιά.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν περισσότερο στην επανάληψη, όμως η επιθετική τους γραμμή δεν ήταν σε καλή μέρα. Ο Μπουλά ήρθε από τον πάγκο για την Μονακό, ανεβάζοντας ταχύτητα και είχε την καλύτερη ευκαιρία στο τέλος, όταν είδε την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Η «επαγγελματική» εμφάνιση της Ατλέτικο στο δεύτερο μέρος αυτή τη φορά έφερε την επιτυχία και το 1-2 έμεινε μέχρι το τέλος.

Μονακό (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Μπενάλιο, Χένρικς, Γκλικ, Ζέμερσον, Σιντιμπέ, Τιέλεμανς, Ν’ Ντοράμ, Αολού (69’ Τραορέ), Γκρανσντίρ (77’ Σιλά), Τσαντλί (58’ Μπουλά), Φαλκάο
Ατλέτικο (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Χουανφράν, Γοδίν, Χιμένες, Ερνάντεζ, Ρόδρι, Σαούλ, Κόκε, Κορέα (70’ Λεμάρ), Γκριζμάν, Ντιέγκο Κόστα




Πηγή:www.gazzetta.gr


Μπριζ-Ντόρτμουντ 0-1
Η Ντόρτμουντ δυσκολεύτηκε πολύ στο Βέλγιο, δημιούργησε ελάχιστες ευκαιρίες, αλλά κατάφερε να φύγει με νίκη 1-0 επί της Μπριζ με δόση τύχης και σκόρερ τον Πούλισιτς στο 85’. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος, αλλά έπεσαν πάνω στον φορμαρισμένο Μπούρκι, που κράτησε το 0-0 για τους Βεστφαλούς μέχρι το ημίχρονο.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Φαβρ σοβαρεύτηκαν, βελτιώθηκαν, απείλησαν περισσότερο, αλλά και πάλι δεν μπορούσαν με τίποτα να σκοράρουν. Έπρεπε να έρθει ο Πούλισιτς, που προέρχεται από τραυματισμό, από τον πάγκο στο 69’ για να πετύχει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 85’ με μεγάλη δόση τύχης, εκμεταλλευόμενος το λάθος του Μίτροβιτς για να κάνει το τελικό 0-1 και να δώσει τους τρεις βαθμούς στην Μπορούσια.

Μπριζ (Ιβάν Λέκο): Λέτιτσα, Πουλέν, Ριτς, Μίτροβιτς, Ντένσβιλ, Γκρόνεβελντ (76’ Ντένις), Βόρμερ, Βάνακεν, Βλιέτινκ (56’ Κόολς), Γουέσλεϊ, Βόσεν (82’ Οπεντά)
Ντόρτμουντ (Λουσιέν Φαβρ): Μπούρκι, Σμέλτσερ, Ακάντζι, Ντιαλό, Πίσεκ, Βάιγκλ (84’ Νταούντ), Βίτσελ, Γκέτσε (62’ Καγκάβα), Βολφ, Σάντσο (69’ Πούλισιτς), Ρόις.



Πηγή:www.gazzetta.gr

2ος Όμιλος
Μπαρτσελόνα-Αϊντχόφεν 4-0 (Μέσι 32', 77', 87', Ντεμπελέ 75')
Ίντερ-Τότεναμ 2-1 (86' Ικάρντι, 92' Βεσίνο - 53' Έρικσεν)



4ος όμιλος
Σάλκε-Πόρτο 1-1
Τα φαβορί του 4ου ομίλου κοντραρίστηκαν στην πρεμιέρα και το 1-1 άφησε παραπονεμένους τους Βασιλικούς Μπλε και τους Δράκους.

Ο 4ος όμιλος είναι ο πιο περίεργος και ίσως ο πιο ανοικτός της φετινής διοργάνωσης. Σάλκε και Πόρτο θεωρήθηκαν ως μικρά φαβορί, αλλά κρίθηκαν να κοντραριστούν μεταξύ τους στο ξεκίνημα και δεν υπήρξε νικητής.

Στη «Φέλτινς Αρένα» το 1-1 άφησε παραπονεμένες και τις δύο και λίγο περισσότερο τους Δράκους που είχαν και χαμένο πέναλτι. Οι πρωταθλητές Πορτογαλίας είδαν τον Φέρμαν να νικάει από τα 11 βήματα τον Τέλες (13'), αλλά τον νίκησε ο Οτάβιο στο 75'. Ενδιάμεσα (64'), σε ωραία αντεπίθεση ο Εμπολό είχε δώσει το προβάδισμα στους Γερμανούς, που όμως δεν μπόρεσαν να το κρατήσουν.

Σάλκε (Ντομένικο Τεντέσκο): Φάρμαν, Νάσταζιτς, Ουτ (65' Κονοπλιάνκα), ΜακΚένι, Σερντάρ (84' Χαρίτ), Μπενταλέμπ, Καλιγκιούρι, Σανέ, Σεπφ, Εμπολό (72' Μπούργκσταλερ), Νάλντο
Πόρτο (Σέρτζιο Κονσεϊσάο): Κασίγιας, Μιλιτάο, Μάξι Περέιρα, Τέλες, Μαρέγκα, Μπραχίμι (82' Ολιβέιρα), Ερέρα, Ντανίλο, Οτάβιο (90' Ερνάνι), Φελίπε, Αμπουμπακάρ (60' Κορόνα).



Πηγή:www.gazzetta.gr

Γαλατάσαραι-Λοκομοτίβ Μόσχας 3-0
H Γαλατασαράι ήταν εντυπωσιακή στην πρεμιέρα, διέλυσε 3-0 τη Λοκομοτίβ Μόσχας, με τον Γκάρι Ροδρίγκες να κάνει ματσάρα.

Εντυπωσιακή η Γαλατά στην πρεμιέρα της στον 4ο όμιλο, διέλυσε με 3-0 την πρωταθλήτρια Ρωσίας κι έδειξε τις άγριες διαθέσεις της. Εξαιρετικοί οι Τούρκοι, εκμεταλλεύθηκαν τα πολλά λάθη της Λοκομοτίβ. Αποβλήθηκε στο 87' ο Ντιαγέ.

Ιδανικότερο ξεκίνημα δεν μπορούσε να φανταστεί ο Τερίμ, αφού στο 9ο λεπτό ο Γκάρι Ροδρίγκες με ιδανικό τελείωμα πέτυχε το 1-0. Η Λοκομοτίβ Μόσχας προσπάθησε να αντιδράσει και είχε δυο καλές ευκαιρίες με Φαρφάν και Φερνάντες.

Οι Τούρκοι ισορρόπησαν, ο Ντιαγέ ήταν εξαιρετικός κι έκανε δύσκολη τη ζωή της αντιπάλου. Στο 67' ήρθε το δεύτερο τέρμα, ο Ντερντίγιοκ ανέλαβε το φάουλ και με ιδανική εκτέλεση πέτυχε το 2-0.
Οι φιλοξενούμενοι ρίσκαραν, αλλά τα κενά ήταν πολλά και ο Ακμπάμπα έχασε μεγάλη ευκαιρία για ένα τρίτο γκολ. Στο 87ο λεπτό ο Ντιαγέ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και θα χάσει το ματς στο Οπόρτο. Το τρίτο τέρμα ήρθε στις καθυστερήσεις, τραγικό λάθος στο κέντρο, ο Γκιγιέρμε ανέτρεψε τον Ακμπάμπα και ο Σελτσούκ Ινάν από την άσπρη βούλα διαμόρφωσε το 3-0!



Πηγή:www.gazzetta.gr





Θυμηθείτε την εξέλιξη ι όλων των υπολοίπων παιχνιδιών όπως την παρακολουθήσατε από το www.protothema.gr

92' ΓΚΟΟΟΟΟΛ: Ο Φιρμίνιο από το λάθος του Εμπαπέ πήρε τη μπάλα, μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ πέτυχε το 3-2 για την Λίβπερουλ

90' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΑΤΑ: Με πέναλτι η Γαλατά πέτυχε το 3-0 κόντρα στην Λοκομοτίβ Μόσχας!

88': Αντεπίθεση της Παρί ο Ντράξλερ κάνει ότι θέλει όμως πλασάρει πάνω στον Φαν Ντάικ!

87': Φάουλ για την Λίβερπουλ. Το εκτελεί ο ¨Αρνολντ η μπάλα κοντράρει στο τείχος και βρίσκει την εξωτερική πλευρά του δοκαριού!

84':  Ο Σακίρι στη θέση του Σαλάχ

83' ΓΚΟΟΟΟΟΛ: Από το λάθος του Σαλάχ, ο Τσούπο Μοτίνγκ κέρδισε, βρήκε τον Εμπαπέ κι ο μικρός ισοφάρισε από το πουθενά για την Παρί!

82': Μαγική ντρίμπλά του Μανέ που πλασάρει και τον Αρεολά με τη μπάλα να φεύγει παράλληλα από την εστία

75': Ο Ντράξλερ μπαίνει στο γήπεδο για την Παρί που αναζητεί αντίδραση...

75' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟ: Οι Πορτογάλοι κερδίζουν δεύτερο πέναλτι, ο Οτάβιο νικά τον Φέρμαν και η Πόρτο ισοφαρίζει σε 1-1.

66': Συνεχίζει να ελέγχει το ματς η Λίβερπουλ καθώς η Παρί δεν έχει απειλήσει στο δεύτερο ημίχρονο

65' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΑΤΑ: Με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντερντιγιόκ η Γαλατά προηγείται με 2-0 της Λοκομοτίβ!

64' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΚΕ: Από το λάθος της άμυνας της Πόρτο, ο Εμπολό δίνει το προβάδισμα στην Σάλκε

61': Καλή στιγμή για την Λίβερπουλ με τον Στάριτζ ανενόχλητο όπως στη φάση του 1-0 να μην πιάνει σωστά την κεφαλιά!

60': Μια ώρα παιχνιδιού, χωρίς γκολ στο δεύτερο ημίχρονο σε κανένα παιχνίδι!

58': Ο Σαλάχ σκοράρει, ο Τσακίρ δείχνει αρχικά σέντρα, αλλά στη συνέχεια με την υπόδειξη του  βοηθού γραμμής το γκολ ακυρώνεται σωστά, καθώς ο Στάριτζ έχει χτυπήσει τον Αρεολά!

53': Η Λίβερπουλ ελέγχε τον αγώνα

50':Καμία σχέση ο ρυθμός στο πρώτο πεντάλεπτο με το αντίστοιχο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου

46': Σέντρα στο β' 45λεπτο

Τέλος στο πρώτο ημίχρονο

45'+1' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Ο Χιμένεθ σκοράρει για τους «κολτσονέρος» που κάνουν την ανατροπή πριν κλείσει το ημίχρονο!

Απίθανο ματς στο Άνφιλντ

40' ΓΚΟΟΟΟΟΛ: Από την σέντρα του Ντί Μαρία, ο Καβάνι (που ήταν εκτεθειμένος) απέτυχε να κάνει το ψαλίδι, αλλά η μπάλα έφτασε στον Μενιέ που με δυνατό σουτ μείωσε σε 2-1! 

36' ΓΚΟΟΟΟΟΛ: Ο Μίλνερ στέλνει τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Αρεολά και η Λίβερπουλ στο 2-0! 

35': Πέναλτι για την Λίβερπουλ! Ο Μπερνάτ βρήκε το πόδι του Βαϊνάλντουμ κι ο Τσακίρ έδωσε την άσπρη βούλα

35': Τεράστια ευκαιρία για την Παρί με τον Εμπαπέ να αστοχεί μέσα από την περιοχή!

Η άμυνα της Παρί πιάστηκε κυριολεκτικά στον ύπνο

31' ΓΚΟΟΟΟΟΛ: Από την σέντρα του Ρόμπερτσον  ο Ντάνιελ Στάριτζ με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στην Λίβερπουλ!

31' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Ο Γκριεζμάν έκανε την ασίστ, ο Ντιέγκο Κόστα δεν αστόχησε και οι Ισπανοί ισοφάρισαν σε 1-1

27': Σουτ του Μανέ, η μπάλα περνά έξω...

20': Έχει πέσει λίγο ο ρυθμός στο Άνφιλντ

18' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΚΟ: Λάθη επί λαθών στην άμυνα της Ατλέτικο Μαδρίτης κι ο νεαρός Γκραντσίρ δίνει το προβάδισμα στη Μονακό που δεν είχε πλησιάσει μέχρι τότε την περιοχή των Ισπανών!

17': Υποψία φάσης για την Παρί, αλλά ο Άλισον καθαρίζει τη φάση.

15': Κεφαλιά του Γκόμεζ από το κόρνερ του Σαλάχ, η μπάλα δίπλα από το δοκάρι της Παρί!

14': Χαμένο πέναλτι για την Πόρτο με τον Φέρμαν να διώχνει το σουτ του Άλεξ Τέγες.


14': Νέο κόρνερ για την Λίβερπουλ, αλλά ο Μανέ δείχνει να έχει πρόβλημα...

10': Τρομερή η πίεση της Λίβερπουλ στους παίκτες της Παρί στην εκκίνηση του αγώνα.

9' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΑΤΑ: Ο πρώην παίτης του ΠΑΟΚ Γκάρι Ροντρίγκες ανοίγει το σκορ για τους Τούρκους κόντρα στην Λοκομοτίβ!

8': Δεύτερο κόρνερ για την Λίβερπουλ.

5': Πρώτη ευκαιρία για την Λίβερπουλ με τον Φαν Ντάικ να σουτάρει κι ο Αρεολά έδιωξε σε κόρνερ.

1': Σέντρα στο ματς

Οι συνθέσεις
Λιβερπουλ: Άλισον-Άρνολντ, Γκόμεζ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον-Μίλνερ, Χέντερσον, Βαινάλντουμ-Σαλάχ, Μανέ, Στάριτζ
Παρί Σεν Ζερμέν: Αρεολά-Μενιέ, Σίλβα, Κιμπέμπε, Μπερνάρντ-Μαρκίνιος, Ραμπιό, Ντι Μαρία- Μπαπέ, Νεϊμάρ, Καβάνι

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης