Τεν Χαγκ: «Η ΑΕΚ είναι πολύ έξυπνη ομάδα στην Ευρώπη»

Τεν Χαγκ: «Η ΑΕΚ είναι πολύ έξυπνη ομάδα στην Ευρώπη»

Ο τεχνικός του Άγιαξ στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αυριανού αγώνα για το Champions League μίλησε με εγκωμιαστικά σχόλια για την ΑΕΚ, τονίζοντας ότι ο Αίαντας θα προσπαθήσει να επιτεθεί για να κυριαρχήσει στο γήπεδο

ajax_3
Ο 48χρονος τεχνικός του Άγιαξ, Έρικ Τεν Χαγκ ρωτήθηκε αρχικά για την ΑΕΚ, τονίζοντας: «Στο Champions League συμμετέχουν μόνο καλές ομάδες και η ΑΕΚ είναι πολύ έξυπνη σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Γνωρίζουν πολύ καλά πως είναι, ξέρουν τους κανόνες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και τι είναι πάνω από όλα, το αποτέλεσμα».

Ο Τεν Χαγκ υποστήριξε πως η ομάδα του θα προσπαθήσει να κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο στο αυριανό ματς: «Πρόκειται να κάνουμε το παιχνίδι μας, να κυριαρχήσουμε στο δεύτερο μισό, όπου δεν θέλουμε να αφήσουμε τον αντίπαλο να αναπνεύσει».

Όσον αφορά το αν είναι καλό ή όχι που ο Άγιαξ παίζει το πρώτο του ματς για το Champions League εντός έδρας, ο Τεν Χαγκ ανέφερε: «Δεν μπορείς να το καθορίσεις. Συνεπώς δεν έχω κάτι να πω. Οι οπαδοί μας όμως το περίμεναν πολύ καιρό. Θα δημιουργήσουν σίγουρα μια αληθινή ατμόσφαιρα ευρωπαϊκής διοργάνωσης».

Τέλος, αναφορικά με την κατάσταση του Ντόλμπεργκ (ο οποίος ίσως ξεκινήσει στην ενδεκάδα), ο Τεν Χαγκ υπογράμμισε: «Ο Ντόλμπεργκ είχε κάποιες ενοχλήσεις στο πίσω μέρος του γονάτου, αλλά δεν θα το αποκαλούσα τραυματισμό».
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης