O Τζόκοβιτς φώναξε «this is Sparta» μετά την κατάκτηση του US OPEN

O Τζόκοβιτς φώναξε «this is Sparta» μετά την κατάκτηση του US OPEN

Ο Σέρβος πανηγύρισε ξανά την κατάκτηση του αμερικανικού τουρνουά

SPARAA
O Νόβακ Τζόκοβιτς νίκησε 6-3, 7-6 και 6-3 τον Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο και κατέκτησε το US Open, για τρίτη φορά στην καριέρα του, χωρίς μάλιστα να χάσει σετ!

Περίπου 200 λεπτά εξαιρετικού τένις χρειάστηκαν στον Σέρβο τενίστα για να επικρατήσει του Αργεντινού, και να φτάσει στο 14ο Grand Slam τίτλο της καριέρας του, πιάνοντας έτσι τον Πιτ Σάμπρας και φτάνοντας πίσω από τους Ρότζερ Φέντερερ (20) και Ράφαελ Ναδάλ (17).

Αυτός, ήταν ο δεύτερος σερί τίτλος σε Major θεσμό για τον Σέρβο, μετά από αυτόν που κατέκτησε στο Wimbledon μερικές εβδομάδες πριν, στον τελικό απέναντι στον Κέβιν Άντερσον, ο οποίος όμως, κατέληξε πολύ πιο εύκολα στη μεριά του.

Αυτή η νίκη, δίνει στον Τζόκοβιτς και την 3η θέση της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ από σήμερα, θέση που είχε να βρεθεί από τον Μάιο του 2017! Είναι ο 71ος(!) τίτλος καριέρας για τον 31χρονο Σέρβο πρωταθλητή, ο οποίος έπαιξε στον 102ο τελικό του.

Στο τέλος του αγώνα, ο Τζόκοβιτς πανηγύρισε έξαλλα φωνάζοντας μαζί με τον καλό του φίλο και διάσημο ηθοποιό, Τζ. Μπάτλερ: «This Is Sparta».

Κλείσιμο
Sparta US Open 2018 Novak Djokovic
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης