UEFA Nations League: Η Δανία θα αγωνιστεί με την ομάδα σάλας για να γλιτώσει τον αποκλεισμό!

UEFA Nations League: Η Δανία θα αγωνιστεί με την ομάδα σάλας για να γλιτώσει τον αποκλεισμό!

H διαμάχη ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Δανίας, oδήγησε την τελευταία στην απόφαση να χρησιμοποιήσει την εθνική futsal προκειμένου να καταφέρει να παίξει στο Nations League και να μην αποκλειστεί από το Euro 2020!

UEFNL
Απίστευτες καταστάσεις στο ποδόσφαιρο της Δανίας, που απ' ότι φαίνεται θα γλιτώσει τον διασυρμό, αλλά και πάλι θα έχει αρκετές ανοικτές πληγές.

Όλα ξεκίνησαν λόγω των προβλημάτων που προέκυψαν από τις χορηγικές συμφωνίες της Ομοσπονδίας με εταιρίες οι οποίες είναι ανταγωνιστικές των εταιριών με τις οποίες έχουν συμβόλαια οι ποδοσφαιριστές!

Οι τελευταίοι ξεκαθάρισαν ότι δεν προτίθενται να θέσουν σε κίνδυνο τις συγκεκριμένες συμφωνίες και δεν θα αγωνιστούν στις αναμετρήσεις του UEFA Nations League που ξεκινά αυτό το Σαββατοκύριακο, με τις επαφές των δύο πλευρών να οδηγούνται σε οριστικό αδιέξοδο σήμερα.

«Υπήρχε η αίσθηση και η ελπίδα πως θα συμφωνούσαν με όλα όσα τους προτείναμε αναφορικά με τους μισθούς, τα μπόνους, την ασφάλιση, τις συνθήκες των μετακινήσεων και τις πτήσεις, το φαγητό, την ιατρική περίθαλψη, όλα όσα μπορούσαμε να τους δώσουμε. Τώρα πλέον προσπαθούμε απλά να βρούμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να παίξουμε τα δύο προσεχή παιχνίδια», ανέφεραν πηγές της Ομοσπονδίας μετά τις άκαρπες συναντήσεις καθώς και η τελευταία πρόταση της DBU να διεξαχθούν οι δύο αγώνες (την Τετάρτη το φιλικό με την Σλοβακία και το Σάββατο το ματς για το Nations League με την Ουαλία) με τους όρους που ίσχυαν μέχρι πρότινος, απορρίφθηκε.

Μπροστά σ' αυτό το απίστευτο αδιέξοδο, οι Δανοί παράγοντες φαίνεται να έχουν καταλήξει στην απόφαση να χρησιμοποιήσουν σ' αυτές τις δύο αναμετρήσεις μια ομάδα που θα αποτελείται κυρίως από αθλητές της εθνικής ομάδας σάλας (!) συν κάποιες προσθήκες ποδοσφαιριστών από ομάδες του Δανέζικου πρωταθλήματος που ως επί το πλείστον είναι ερασιτέχνες...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης