Προφανώς εδώ που έφτασε ο ΠΑΟΚ ο μεγάλος στόχος ήταν η πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Oμως ο ρεαλιστικός στόχος όταν ξεκίναγε φέτος την ευρωπαϊκή του περιπέτεια ήταν η επιστροφή του σε ευρωπαϊκό όμιλο. Και ο «Δικέφαλος του Βορρά» το κατάφερε μετά το περσινό κάζο με την Εστερσουντ.
Και ως... παρηγοριά θα βάλει στα ταμεία του και 12+ εκατομμύρια ευρώ. Κι αυτά τα λεφτά μοιράζονται ως εξής:
5 εκατομμύρια ευρώ από τον αποκλεισμό από τα play off του Champions League 2,92 εκατομμύρια ευρώ για την είσοδο στους ομίλους του Europa League 2,2 εκατομμύρια ευρώ από το δεκαετές ranking (δεν είναι fix ακόμα το συγκεκριμένο ποσό)
2 εκατομμύρια ευρώ από το market pool (επίσης δεν είναι fix το ποσό μιας και απομένει και το τι θα κάνει ο Ολυμπιακός) Στους ομίλους η κάθε νίκη θα δίνει 570.000 ευρώ. Η ισοπαλία 190.000 ευρώ.
Κλείσιμο
Οσο για το γκρουπ δυναμικότητας; Ο ΠΑΟΚ θα είναι στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας εκτός εάν αποκλειστούν έξι ομάδες πάνω από αυτόν. Δηλαδή Σεβίλλη, Ζενίτ, Βασιλεία, Μπεσίκτας, Ολυμπιακός, Λουντογκόρετς, Κοπεγχάγη, Σέλτικ. Ψάχνει έξι αποκλεισμούς για να ανέβει στο πρώτο γκρουπ.
Ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιείται πλέον μπορεί να συνεχίσει να κοστίζει, ακόμη κι όταν παραμένει ακινητοποιημένο. Η απόσυρση αυτοκινήτου, όμως, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά απλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική διαδικασία.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο όραμα της LAMDA Development για ένα The Ellinikon ανοιχτό σε όλους, όπου η ισότιμη συμμετοχή και η προσβασιμότητα αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής εμπειρίας.