Χωρίς να χάσει σετ στον δεύτερο γύρο του US OPEN ο Τσιτσιπάς
Επιβλητικός ήταν στον πρώτο γύρο του US OPEN ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον πρωταθλητή μας να επικρατεί με 3-0 του Ισπανού Τόμι Ρομπρέδο
Μετά την Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του US OPEN. Ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν το φαβορί απέναντι στον Ισπανό Τόμι Ρομπρέδο, το έδειξε και στον αγώνα και έφτασε στη νίκη με 3-0 (3-6, 6-7 (1-7), 4-6) και πλέον θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον 22χρονο Ρώσο νούμερο 36 στον κόσμο Ντανίλ Μεντβέντεβ ο οποίος κέρδισε τον Ντονσκόι με 3-0.
Ο Τσιτσιπάς δυσκολεύτηκε μόνο στο δεύτερο σετ, ωστόσο στο τάι μπρέικ έκανε περίπατο κερδίζοντάς το με 7-1. Στα υοπόλοιπα δύο και ειδικά στο πρώτο, ήταν καλύτερος και έφτασε στη νίκη, συνεχίζοντας στο US OPEN.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.