ΑΕΚ: Ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην «Αγια-Σοφιά»

ΑΕΚ: Ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην «Αγια-Σοφιά»

Στο εργοτάξιο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια βρέθηκαν την Δευτέρα ο Πρέσβης των ΗΠΑ αλλά και ο Μητροπολίτης Ν.Ιωνίας-Φιλαδέλφειας

Presvis
Στο εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας βρέθηκαν την Δευτέρα ο πρέσβης των ΗΠΑ και ο Μητροπολίτης Ν.Ιωνίας-Φιλαδέλφειας. Οι Τζέφρεϊ Πάιατ και κ.Γαβριήλ ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της «Αγια-Σοφιάς» από τον Αναπληρωτή Διευθυντής της Δικέφαλος, Χρήστο Παπαδημητρίου, αλλά και τον Γεν.Διευθυντή της «Ερμώνασσα» και ενημερώθηκαν για την εξέλιξη των εργασιών.

Presvis3


Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Το εργοτάξιο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια επισκέφθηκε σήμερα ο Πρέσβης των ΗΠΑ Τζέφρεϊ Πάιατ συνoδευόμενος από τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κκ. Γαβριήλ.

Presvis2
Κλείσιμο


Οι δύο σπουδαίοι επισκέπτες ξεναγήθηκαν στα έργα από τον Αναπληρωτή Διευθυντή της Δικέφαλος 1924 ΑΕ κ. Χρήστο Παπαδημητρίου και από τον Γενικό Διευθυντή της κατασκευαστικής εταιρείας «Ερμώνασσα» και εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για την πορεία των εργασιών και για το εντυπωσιακό σχέδιο του γηπέδου. Ενημερώθηκαν για το χρονοδιάγραμμα του έργου και επέδειξαν ενδιαφέρον για κάθε λεπτομέρεια της διαδικασίας της κατασκευής.

Πριν αποχωρήσουν από το εργοτάξιο, o κ. Πάιατ έλαβε ως δώρο από τον κ. Παπαδημητρίου δύο φανέλες της ομάδας της ΑΕΚ , την κιτρινόμαυρη και τη μαύρη.»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης