ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Η Λάρισα «άλωσε» τη Ριζούπολη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, 1-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης

Η Λάρισα «άλωσε» τη Ριζούπολη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, 1-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης

Οι «βυσσινί» πέτυχαν σπουδαία εκτός έδρας νίκη με το καταπληκτικό γκολ του Ντέλετιτς στο 30'

ael
Η γκολάρα του Ντέλεσιτς με μακρινό σουτ ήταν αρκετή για να χαρίσει μια πολύτιμη νίκη στην ΑΕΛ επί του Απόλλωνα Σμύρνης, μέσα στη Ριζούπολη!

Νέα ομάδα, νέος προπονητής, ίδια... προβλήματα. ο Απόλλων Σμύρνης έδειξε επιθετικό πρόβλημα ξανά. Δύσκολα δημιούργησε φάσεις, δεν κατάφερε να σκοράρει κι η ΑΕΛ στην πρώτη καλή που δημιούργησε είδε τον Ντέλετιτς να πετυχαίνει ένα εξαιρετικό γκολ, έξω από την περιοχή.

Οι «βυσσινί» επιστρέφουν στη Λάρισα με μια πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει τον ίδιο με στόχο με εκείνους.

Δείτε το βίντεο με την γκολάρα του Ντέλετιτς στο 30': 

Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΛ 0-1 /1η αγ. Super League - Το γκολ {25-8-2018}


Κλείσιμο
Ο Ισμαέλ σε 3-4-3 παρέταξε την ομάδα του με τους: Χουάντερσον στο τέρμα και τους Λούκιτς, Κύργια και Κοντοέ στην τριάδα των στόπερ. Ναδάλες-Στάθης είχαν την αριστερή και δεξιά πλευρά αντίστοιχα, με τους Γκονσάλες και Κονέ να είναι στον άξονα. ο Άιλερς ξεκίνησε δεξιά στην επίθεση, ο Ελ-Χέβε ήταν στην κορυφή κι ο Μπεντινέλι ήταν αριστερά.

Σε 3-5-2 ο Αντωνίου παρέταξε την ομάδα του με τους: Κρίστινσον στο τέρμα και τους Γρομητσάρη, Μόρα, Χούμπτσεφ στην τριάδα των στόπερ (αριστερά προς τα δεξιά).

Δεξί χαφ ήταν ο Σαχίτι, αριστερό ο Ντέλετιτς, ο Πίτι πιο προωθημένος κι οι κεντρικοί μέσοι ήταν οι Μιλοσάβλιεβιτς, Φατιόν. Αμπνταλά και Κούνιτς ήταν το επιθετικό δίδυμο.

Πολύ κακό το πρώτο ημίχρονο. Ο μεν Απόλλων Σμύρνης προσπαθούσε να δημιουργήσει... υποψία για κάποια φάση. Σε μία απ' αυτές ο Στάθης έκανε τη σέντρα αλλά ο Κονέ στο δεύτερο δοκάρι δεν μπόρεσε να μπει στην τροχιά της μπάλας.

Φανταστείτε πως το γκολ του Ντέλετιτς στο 30' ήταν κι η πρώτη στιγμή στο ματς. Από εκεί και πέρα, ο Μπεντινέλι δοκίμασε ένα σουτ που πέρασε κόρνερ, ενώ ο Χουάντερσον είπε «όχι» στον Πίτι. Το ημίχρον ο έκλεισε με τον Ναδάλδες να βλέπει την κεφαλιά του να περνάει άουτ.

Σε τρεις περιπτώσεις ο Ελ-Χέβε δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες και να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Στο 70' μάλιστα, ο βρέθηκε απέναντι στον Κρίστινσον αλλά το τελείωμά του ήταν πολύ κακό και στο 80' στη σέντρα-σουτ του Τριάδη δεν μπήκε στην τροχιά της μπάλας και σε μία άλλη περίπτωση με την μπάλα να στρώνεται μπροστά του έδειξε να αιφνιδιάζεται και δεν την κατέβασε καν.

Στο 77'ο Πίτι δοκίμασε το πόδι του, μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι το Χουάντερσον.

Με τις αλλαγές των Ζοά Πέδρο, Τριάδη και Οριχουέλα, οι γηπεδούχοι προσπάθησα να αυξήσουν γενικότερα την πίεση αλλά δεν τα κατάφεραν στην τελική και το σκορ έμεινε στο 1-0 για την ΑΕΛ που επιστρέφει στον Κάμπο με μια σπουδαία νίκη για τη συνέχει. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ξεκίνησε με... σύννεφα, που θα παίξουν ρόλο στην έλλειψη ηρεμίας.

MVP: Αυτός έβαλε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση αυτός είναι κι ο MVP. Πανέμορφο γκολ από τον άσο της ΑΕΛ που έδωσε μια σπουδαία νίκη στην ομάδα του απέναντι σ' έναν αντίπαλο που έχει τον ίδιο στόχο.

Στο ύψος του: Ο Πίτι ήταν πολύ καλός θα άξιζε και τον τίτλο του MVP αλλά αυτός που σκοράρει παίρνει και τη... δόξα.

Ο αδύναμος κρίκος: Ο Ελ-Χέβε όσες φορές βρέθηκε σε θέση βολής έδειξε... λίγος ενώ σε 1-2 περιπτώσεις που θα έπρεπε να είναι μέσα στη φάση... απουσίασε. Το επιθετικό πρόβλημα για τον Απόλλωνα συνεχίζεται.

H γκάφα: Ο Ελ-Χέβε στη φάση του 70' έπρεπε να είχε τελειώσει τη φάση. τραγικό λάθος. Αυτή η γάση με εκείνη του γκολ της ΑΕΛ κοντράρονται για το... χρυσό βατόμουρο.

Το στραγάλι: Στο 10' το μαρκάρισμα του Φατιόν στον Τόμας ήταν για κόκκινη, αλλά ο ρέφερι τιμώρησε τον παίκτη των «βυσσινί» με κίτρινη. Κατά τ' άλλα δεν είχε κάποια άλλη δύσκολη φάση να διαχειριστεί.

Το ταμείο του gazzetta.gr: Η ΑΕΛ πήρε μια σημαντική εκτός έδρας νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο με τον οποίο θα παλέψει για την παραμονή. Ο Απόλλων από την άλλη, με το «καλημέρα έβαλε δύσκολα στον εαυτό του μιας και τέτοια ματς στην έδρα του πρέπει να παίρνει βαθμούς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Απόλλων Σμύρνης: Χουάντερσον, Κύργιας, Λούκιτς, Στάθης, Κοντοές, Ναδάλες, Γκονζάλες (58' Πέδρο), Κονέ, Ζαγκουαρίμπ (67' Οριχουέλα), Έιλερς (58' Τριάδης), Ελ - Χέλβε

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Ντέλετιτς, Σαχίτι (46' Γκοΐκοβιτς), Γρομητσάρης, Μόρας (29' Γκόλιας), Χούμπτζεβ, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Κούνιτς, Πίτι, Μορσί (68' Καρανίκας)

Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης