Super League: ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 1-0 (τελικό)

Super League: ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 1-0 (τελικό)

Παναιτωλικός-Ατρόμητος 1-2 (τελικό)

paokn
Ο ΠΑΟΚ αφήνει για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις του στην Ευρώπη, προσπαθώντας να βγάλει από το μυαλό του την Μπενφίκα (την οποία υποδέχεται την Τετάρτη), στρέφοντας την προσοχή του στο εντός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στις 19:15 (Novasports1, ΣΠΟΡ FM 94.6, sport-fm.gr) για την πρεμιέρα της Super League. Υπενθυμίζεται ότι ο «δικέφαλος του Βορρά» κουβαλάει τιμωρία -2 από την περυσινή σεζόν και ξεκινάει με ντεζαβαντάζ έναντι των υπόλοιπων ομάδων που διεκδικούν των τίτλο.

Για να παρακολουθήσετε live την εξέλιξη του αγώνα ΕΔΩ

Η 11άδα του ΠΑΟΚ απαρτίζεται από τους: Πασχαλάκη, Μάτος, Χατσερίντι, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Σάχοφ, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Ουάρντα και Πρίγιοβιτς.

Στον πάγκο για τον ΠΑΟΚ είναι οι: Ρέι, Κίτσιου, Μαλεζάς, Πέλκας, Βέρνμπλουμ, Μπίσεσβαρ και Ακπόμ.

Η 11άδα του Αστέρα Τρίπολης απαρτίζεται από τους: Παπαδόπουλο, Ορτέγκα, Πασαλίδη, Τριανταφυλλόπουλο, Κώτσιρα, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδη, Μανιά και Καλτσά.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Αθανασιάδης, Ματρικάρντι, Μπελόκ, Ρόλε, Δουβίκας, Κυριακόπουλος και Τζίμας.

Παναιτωλικός-Ατρόμητος 1-2 (ημίχρονο)

Δύο απουσίες για τον Παναιτωλικό στην πρώτη αγωνιστική της Super League. Ο Γουίλιαν αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και τέθηκε εκτός των πλάνων του Τραϊανού Δέλλα, ενώ ο Μοράρ είναι τιμωρημένος. Από την άλλη, ο Τοσκάνης ξεπέρασε το διάστρεμμα και βρίσκεται κανονικά στην αποστολή.

Οι Περιστεριώτες, έστειλαν το δικό τους μήνυμα ενόψει της πρεμιέρας, μέσω του υπεύθυνου επικοινωνίας της ομάδας.
Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Γαλαριώτης, ανέβασε φωτογραφία στο facebook κι έγραψε: «Το φετινό ταξίδι στη Superleague ξεκινάει από το Αγρίνιο! Με τον κόσμο στο πλευρό μας δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα! Ατρόμητοι είμαστε!».

Για να παρακολουθήσετε LIVE την εξέλιξη του αγώνα ΕΔΩ

Η 11άδα του Παναιτωλικού απαρτίζεται από τους: Κυριακίδη, Μαρινάκη, Λίβα, Ντίας, Μιχάι, Μάρκος Πάουλο, Άργκους, Μάζουρεκ, Έρικσον, Τσοκάνη και Μάνα.

Στον πάγκο για τους Αγρινιώτες κάθονται οι: Γιαννακόπουλος, Χαντακιάς, Ρότσα, Βασιλούδης, Βακράκος, Αγρόδημος και Μπελεβώνης.

Η 11άδα του Ατρομήτου απαρτίζεται από τους: Μέγερι, Σάκιτς, Χατζηϊσάια, Μπουσούλατζιτς, Βασιλακάκη, Μανούσο, Μάντσον, Κουλούρη, Ούμπιδες, Ρισβάνη και Γιαννούλη.

Στον πάγκο κάθονται οι Θεοδωράκης Μούγιακιτς, Ενσικλουλού, Καρασαλίδης, Νάτσος, Γαρουφαλιάς και Φελίπε Μπρούνο.

Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης