Βίντεο: Επαγγελματική απόδραση για Λίβερπουλ, 2-0 την Πάλας!

Το 2x2 στο πρωτάθλημα έκανε η Λίβερπουλ. Μπορεί να μην έβγαλε μάτια, μπορεί να άνοιξε το σκορ με αμφισβητούμενο πέναλτι, ωστόσο η ομάδα του Κλοπ έριξε στο καναβάτσο την μαχητική Κρίσταλ Πάλας 

Προχωρά ακάθεκτη στο νέο πρωτάθλημα η Λίβερπουλ. Η σοβαρή ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έφυγε με σπουδαίο διπλό από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας (2-0) κάνοντας το 2x2 στην Πρέμιερ Λιγκ, όπως και η Μάντσεστερ Σίτι.

Οι «reds» έμοιαζαν ελαφρώς μπλοκαρισμένοι από τους Λονδρέζους, ωστόσο θα μπορούσαν να λύσουν το γόρδιο δεσμό στο 23’ όταν ο Σαλάχ βρέθηκε… φάτσα με το γκολ, αλλά το ψιλοκρεμαστό του τελείωμα δεν βρήκε στόχο. Λίγο αργότερα, δε, οι φιλοξενούμενοι… σώθηκαν, όταν η φοβερή σουτάρα του Τάουνσεντ σταμάτησε στο δοκάρι του Κάριους, με το 0-0 να διατηρείται.

Τελικώς σχεδόν στην εκπνοή του πρώτου μέρους, η Λίβερπουλ κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Μετά από «μάχη» των Σακό-Σαλάχ, ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι υπέρ του Αιγύπτιου παικταρά των «reds», ο… άχαστος σε αυτές τις περιπτώσεις Μίλνερ ανέλαβε την εκτέλεση και κάπως έτσι «έγραψε» το 0-1.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr