Συγκλονίζει η Μπελιμπασάκη: «Πλημμυρίζουμε, καιγόμαστε αλλά μην τα παρατάτε, μην το αφήνετε!»

Συγκλονίζει η Μπελιμπασάκη: «Πλημμυρίζουμε, καιγόμαστε αλλά μην τα παρατάτε, μην το αφήνετε!»

Δείτε τι δήλωσε η αθλήτρια που κατέκτησε τη 2η θέση στα 400 μέτρα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου μετά τον εντυπωσιακό αγώνα της

4525057
Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ η αθλήτρια από την Κρήτη επισήμανε πως η χώρα μας περνάει δύσκολες στιγμές με τις φωτιές, τις πλημμύρες πιο παλιά αλλά και την ανεργία. Η Μαρία Μπελιμπασάκη όμως διευκρίνισε πως παρότι η Ελλάδα περνάει τόσο δύσκολα δεν γίνεται να τα παρατήσουμε ως λαός.

«Προσπάθησα πολύ. Αισθανόμουν καλά πριν τον αγώνα και μπήκα για να κερδίσω. Πάλεψα όπως κάνω σε όλες τις κούρσες μου. Στα τελευταία μέτρα έχασα το βηματισμό μου κι έπεσα. Όλη τη χρονιά οι εμφανίσεις μου έδειχναν ότι θα τα κατάφερνα εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενη. Ευχαριστώ τον προπονητή μου Κωνστατίνο Ηλία, τους γονείς μου, το ιατρικό επιτελείο του ΣΕΓΑΣ που με βοήθησαν αποφασιστικά σε έναν τραυματισμό που είχα, ευχαριστώ όλους».

Και ξέσπασε η Μαρία Μπελιμπασάκη με μία δήλωση που δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο: «Θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο να εχει υγεία, λυπάμαι πραγματικά για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, είναι απογοητευτική, πλημμυρίζουμε, καιγόμαστε, υπάρχει ανεργία υπάρχει πείνα, εύχομαι ο κόσμος να είναι πάντα καλά και μην τα παρατάτε, μην το αφήνετε!».

«Εμείς οι Έλληνες έχουμε ψυχή, είμαστε δυνατοί, τα φιλιά μου στην Ελλάδας, τα φιλιά μου», σχολίασε στο τέλος η Μπελιμπασάκη που ήταν φορτισμένη συναισθηματικά και έντονα συγκινημένη.

Δείτε τη συγκλονιστική δήλωση της Μαρίας Μπελιμπασάκη:


belibasaki ert1



Κλείσιμο




Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης