Τεράστιος Τσιτσιπάς: Απέκλεισε τον Τζόκοβιτς και έγραψε «pray for Greece»

Τεράστιος Τσιτσιπάς: Απέκλεισε τον Τζόκοβιτς και έγραψε «pray for Greece»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγραψε ιστορία, νικώντας 2-1 σετ τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τρίτο γύρο του Rogers Cup στον Καναδά - Αντίπαλος του στα προημιτελικά ο Ζβέρεφ, Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης - Ο "Στεφ" έγραψε "Pray for Greece" στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους ανθρώπους που επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές

tsits
Έχουμε πει πολλές φορές πως αυτό το παιδί είναι γεννημένο για μεγάλα πράγματα και συνεχώς βρίσκει τον τρόπο να το επιβεβαιώνει. Ο λόγος για τον Στέφανο Τσιτσιπά που δεν σταματά να δείχνει σε όλους πόσο σπουδαίος τενίστας θα γίνει. Ο νεαρός πρωταθλητής μας πρόσθεσε μια ακόμα σημαντικότατη στιγμή στην καριέρα του, επικρατώντας την Πέμπτη με 2-1 (6-3, 6-7 (5-7), 6-3) του τεράστιου Νόβακ Τζόκοβιτς, παίρνοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση του Rogers Cup που διεξάγεται στο Τορόντο.

Ο Τσιτσιπάς ήταν πραγματικά εξαιρετικός κόντρα στον Σέρβο, δεν έχασε το σερβίς του και στο πρώτο και τρίτο σετ δεν άφησε σε κανένα σημείο τον σπουδαίο αντίπαλό του να τον αμφισβητήσει. Ειδικά στο τρίτο η προσπάθεια του ήταν εξαιρετική, καθώς παρότι είδε τον Τζόκοβιτς να ισοφαρίζει στο τάι μπρέικ σε 1-1, δεν λύγισε και πήρε την πανάξια νίκη.

Κλείσιμο

Αντίπαλος του στα προημιτελικά ο Ζβέρεφ

Ακόμα μια υπέρβαση θα χρειαστεί να κάνει ο Στέφανος στα προημιτελικά του Rogers Cup καθώς θα κληθεί να αντιμετωπίσει το Νο. 3 της παγκόσμιας κατάταξης, τον Σάσα Ζβέρεφ.

Ο Γερμανός τενίστας, κέρδισε 6-3, 6-2 τον Ντανίλ Μεντβέντεφ και πλέον κοιτά την κατάκτηση του τίτλου για δεύτερη διαδοχική χρονιά.

Τον Έλληνα τενίστα είχε βρει στον δρόμο του και στην Ουάσινγκτον, όταν και τον κέρδισε με 6-2,6-4. Ωστόσο τώρα ο Τσιτσιπάς θα προσπαθήσει να αποκλείσει ακόμα έναν τενίστα του Top 10 μετά τους Τιμ και Τζόκοβιτς.


«Pray for Greece»

Μπορεί να είχαν περάσει ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του. Ωστόσο, ο Στεφάνος Τσιτσιπάς απέδειξε για μία ακόμα φορά το ήθος του. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα του ζητήθηκε να υπογράψει πάνω στην κάμερα.

Αυτό και έκανε ο Έλληνας τενίστας μόνο που η υπογραφή του ήταν αφιερωμένη στα θύματα των πυρκαγιών της Αττικής.

Ο "Στεφ" έγραψε "Pray for Greece" (προσευχηθείτε για την Ελλάδα) στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους ανθρώπους που επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές.
Tsitsipas234
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης