«Ο Μίλτος είναι killer» λέει ο προπονητής του χρυσού Τεντόγλου

«Ο Μίλτος είναι killer» λέει ο προπονητής του χρυσού Τεντόγλου

«Στις φλέβες του τρέχει παγωμένο αίμα και είναι ικανός πάντα για το καλύτερο» δηλώνει ο Γιώργος Πομάσκι

tedoglou-new-pomaski
Ο Γιώργος Πομάσκι ήταν ο άνθρωπος που πήρε τον Μίλτο Τεντόγλου από τον προηγούμενο προπονητή του Βαγγέλη Παπανίκο και τον οδήγησε στην κορυφή της Ευρώπης! Εζησε κοντά του όλες τις στιγμές του σπουδαίου τελικού στο Βερολίνο και μιλώντας στο gazzetta.gr, αποκάλυψε τι του είπε αμέσως μετά την κατάκτηση της πρώτης θέση στον αγώνα με άλμα στα 7.25!

«Ο Μίλτος με συγκίνησε πολύ. Ηρθε αμέσως κοντά μου και με ρώτησε: “κόουτς είσαι ευχαριστημένος;”.Του έδωσα τα συγχαρητήρια μου και του είπα, “φυσικά Μίλτο, όλα πήγαν εξαιρετικά”.»

Ο Πομάσκι ήταν σίγουρος ότι ο Μίλτος θα τα καταφέρει παρά το νεαρό της ηλικίας του. «Είναι ακόμα παιδί, αλλά έχει πολλά καλά στοιχεία. Δουλεύει σωστά κι έχει το νεανικό ενθουσιασμό που μπορεί να τον οδηγήσει και πιο μακριά. Αρκεί βέβαια να συνεχίσει να δουλεύει σωστά...»

Ο Τεντόγλου έκανε το «χρυσό» άλμα στο πέμπτο άλμα και μέχρι τότε δεν είχε ξεπεράσει τα 8 μέτρα. Ο προπονητής του όμως, ποτέ δεν ανησύχησε. «Στην αρχή είναι συγκρατημένος, θέλει πρώτα να ασφαλίσει το άλμα και να είναι σίγουρος ότι έχει σίγουρα ένα καλό και μετά θα επιχειρήσει για πιο μακριά. Δεν τον φοβήθηκα καθόλου. Είναι killer, πραγματικός εκτελεστής πάνω στον αγώνα. Στις φλέβες του τρέχει παγωμένο αίμα και είναι ικανός πάντα για το καλύτερο».

Η ζωή του Μίλτου Τεντόγλου, μετά το χρυσό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, είναι σίγουρο ότι θα αλλάξει. Ο Πομάσκι, όμως, δεν ανησυχεί... «Δεν πρόκειται να πάρουν τα μυαλά του αέρα. Δεν έχει τέτοια θέματα. Είναι και λίγο κλειστός χαρακτήρας και θα συνεχίσει να δουλεύει σκληρά!»

Ο Γιώργος Πομάσκι μας μίλησε και για την Εθνική ομάδα στίβου που είναι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου:

Κλείσιμο
«Είναι μία ομάδα με υγεία. Το κλίμα είναι ευχάριστο, δουλεύεις εύκολα και όλα είναι στη σωστή κατεύθυνση. Με το βοήθεια της Ομοσπονδίας έχει ομαλοποιηθεί ο προγραμματισμός και όλα λειτουργούν καλά. Ετσι θα βελτιώσουμε και τον τομέα που υστερούμε. Πολλοί κάνουν μήκος, λίγοι παίρνουν μετάλλιο. Πολλοί τρέχουν, λίγοι παίρνουν μετάλλιο. Θα δουλέψουμε και θα κάνουμε αυτό το κλικ που χρειάζεται για να φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά», καταλήγει ο προπονητής του Μίλτου Τεντόγλου.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης