Παναθηναϊκός: Οριστικά θα έχει ως έδρα το ΟΑΚΑ!

Παναθηναϊκός: Οριστικά θα έχει ως έδρα το ΟΑΚΑ!

Η πράσινη ΠΑΕ ανακοίνωσε την μετακόμιση του ποδοσφαιρικού τμήματος από τη Λεωφόρο στο ΟΑΚΑ - Δεύτερη έδρα δηλώθηκε η Ριζούπολη, ενώ εκτοξεύθηκαν και νέα καρφιά κατά Ερασιτέχνη!

3910038
Ο κύβος ερρίφθη για την έδρα του Παναθηναϊκού τη σεζόν 2018-2019...

Απόρροια της κόντρας με τον Ερασιτέχνη, η πράσινη ΠΑΕ ανακοίνωσε την μετακόμιση του ποδοσφαιρικού τμήματος από την ιστορική Λεωφόρο στο ΟΑΚΑ!

Στην ανακοίνωση του τριφυλλιού γίνεται λόγος για «ολέθριο λάθος στην ιστορία του συλλόγου» από τη μάνα του λόχου και τονίζεται πως η απόφαση ελήφθη λόγω «της ανοίκειας συμπεριφοράς της διοίκησης του Ερασιτέχνη, η οποία έδιωξε την ομάδα από την ιστορική έδρα της Λεωφόρου»!

Τέλος, ανακοινώνεται πως δεύτερη έδρα για τη νέα σεζόν δηλώθηκε η Ριζούπολη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε να προχωρήσει σε συμφωνία με το ΟΑΚΑ προκειμένου το γήπεδο του συγκροτήματος να χρησιμοποιηθεί ως έδρα της ομάδας. Αναπληρωματική έδρα θα δηλωθεί στις αρμόδιες αρχές το γήπεδο "Γεώργιος Καμάρας" και έχει ήδη προχωρήσει η σχετική συμφωνία.

Κλείσιμο
Η απόφαση ελήφθη αναγκαστικά, κατόπιν της ανοίκειας συμπεριφοράς της διοίκησης του Ερασιτέχνη, η οποία έδιωξε την ομάδα από την ιστορική έδρα της Λεωφόρου με εξώδικη καταγγελία στις 3-8-2018, όπου ζήτησε να απομακρυνθούμε από το γήπεδο και να της παραδώσουμε τα κλειδιά. Η διοίκηση του ερασιτέχνη, παραβίασε το συμβόλαιο, παραβίασε τον νόμο και παραβίασε κάθε κανόνα ηθικής. Για την παράλογη αυτή συμπεριφορά, προσφεύγουμε στην δικαιοσύνη. Ωστόσο επειδή τα χρονικά περιθώρια είχαν στενέψει και κινδύνευε η ομάδα να βρεθεί εκτός πρωταθλήματος και κυπέλλου, έπρεπε στον φάκελο συμμετοχής να δηλωθεί κύρια και αναπληρωματική έδρα. Γι’ αυτό και αποφασίστηκαν τα ανωτέρω.

Ελπίζουμε όταν η διοίκηση του Ερασιτέχνη σκεφθεί με ψυχραιμία και όχι υπό την επήρεια προσωπικών αδυναμιών, να επανέλθει στην λογική και να καταλάβει το ολέθριο για την ιστορία της ομάδας λάθος της».
Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης