Η Βασιλεία απέλυσε τον Βίκι και πάει με Φράι στην ρεβάνς με ΠΑΟΚ

Η Βασιλεία απέλυσε τον Βίκι και πάει με Φράι στην ρεβάνς με ΠΑΟΚ

Η ήττα που γνώρισε από τον ΠΑΟΚ το βράδυ της Τρίτης ήταν η 5η στη σειρά για την ελβετική ομάδα που αποφάσισε να προχωρήσει στην απόλυση του προπονητή και την ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας στον κόουτς της U18

4514762
Με νέο προπονητή θα υποδεχθεί το βράδυ της Τετάρτης η Βασιλεία τον ΠΑΟΚ καθώς σήμερα το μεσημέρι η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε την απομάκρυνση του Ράφαελ Βίκι.

Ο τελευταίος πλήρωσε το μάρμαρο των κακών εμφανίσεων και των αρνητικών αποτελεσμάτων καθώς όπως αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωση της η Βασιλεία «μετά την ανάλυση της ήττας που γνώρισε η ομάδα μας από τον ΠΑΟΚ αποφασίσαμε την αποπομπή του προπονητή Ραφαέλ Βίκι, καθώς οι 5 συνεχόμενες ήττες που έχουμε γνωρίσει δεν συνάδουν με τις προσδοκίες που έχει ο σύλλογος. Κι οι ήττες από την Σεντ Γκάλεν και τον ΠΑΟΚ μας έδειξαν ξεκάθαρα ότι οι συνέπειες ήταν αναπόφευκτες κάτι που εξήγησαν στον κ. Βίκι ο γενικός διευθυντής του συλλόγου Ρόλαντ Χέρι κι ο τεχνικός διευθυντής Μάρκο Στρέλερ».

Στην ίδια ανακοίνωση ο Χέρι ευχαρίστησε τον Βίκι για την προσφορά του με τον Στρέλερ να δηλώνει ότι «τώρα περιμένουμε μια θετική αντίδραση της ομάδας και να δείξει μέσα στο γήπεδο μεγάλη επιθυμία για νίκη σε κάθε παιχνίδι έτσι ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Προσωρινός διάδοχος του Βίκι θα είναι ο παλαίμαχος άσος της Βασιλείας Άλεξ Φράι που είχε την ευθύνη της ομάδας U18 και θα κάνει το ντεμπούτο του το Σάββατο στον αγώνα πρωταθλήματος με την Νοσατέλ Ξαμάξ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης