Λήμνος: Ένα ακριτικό νησί στην πρώτη Εθνική κατηγορία μπάσκετ

Λήμνος: Ένα ακριτικό νησί στην πρώτη Εθνική κατηγορία μπάσκετ

Ο «Ήφαιστος» ετοιμάζεται πυρετωδώς για την Basket League – Πάνω από 10.000 επισκέπτες αναμένονται το χειμώνα για να παρακολουθήσουν αγώνες, τονώνοντας την τοπική οικονομία 

limnos_fak
Η ακριτική Λήμνος μπαίνει δυναμικά στο αθλητικό προσκήνιο τη νέα σεζόν καθώς η ομάδα του νησιού, ο Ήφαιστος ετοιμάζεται πυρετωδώς για την Basket League.

Με μια κίνηση ματ, η διοίκηση του Ήφαιστου Λήμνου, ο επιχειρηματίας Παντελής Μπούμπουρας και ο Πρόεδρος της ομάδας Σπύρος Μπούμπουρας, βοηθούν το νησί του Αιγαίου, που κατά τους δύσκολους τουριστικά μήνες του χειμώνα, θα φιλοξενήσει περισσότερους από δέκα χιλιάδες επισκέπτες -οπαδούς των ομάδων που θα διαγωνιστούν με τον Ήφαιστο Λήμνου στην έδρα του.

Η ομάδα της πρώτης εθνικής κατηγορίας μπάσκετ θα εδρεύει στη Μύρινα, δίνοντας φως στα όνειρα των κατοίκων που για πρώτη φορά στην ιστορία του νησιού, ομάδα τους θα παίζει με τους κολοσσούς του ελληνικού πρωταθλήματος, «ταξιδεύοντας» τη Λήμνο ανά την Ελλάδα.

Παράλληλα, αυτό το γεγονός ενισχύει τόσο την τοπική οικονομία όσο και τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες. Σε μία περίοδο εσωστρέφειας και απαξίωσης για τους ακριτικούς τόπους της χώρας, η Λήμνος βγαίνει στο «φως», με μια φιλόδοξη ομάδα που με επαγγελματισμό και όραμα επανατοποθετεί το νησί του Ήφαιστου… στη θέση του.

Πρόσφατα, η διοίκηση της ομάδας συμφώνησε με τον Μανώλη Παπαμακάριο, ο οποίος θα εκτελεί χρέη αθλητικού διευθυντή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης