Γουίμπλεντον: «Είμαι gay, δεν έχω κάποια αρρώστια», δηλώνει Βελγίδα τενίστρια
Η Αλισον Φαν Ούιτβανκ, αποκάλυψε τον Μάρτιο ότι είναι gay και ύστερα από τις νίκες κόντρα στις Μουγουρούθα και Κόνταβεϊτ στο Wimbledon, πανηγύρισε φιλώντας την κοπέλα της
H Νο47 στον κόσμο εξελίσσεται σε αποκάλυψη του Λονδρέζικου major και βρίσκεται στους «8» έχοντας αποκλείσει δύο κορυφαίες παίκτριες.
Η Ούιτβανκ έχει ζήσει χωρίς την παραμικρή πίεση την καθημερινότητα του βρετανικού Grand Slam καθώς μετά τις νίκες σε βάρος των Μουγουρούθα και Κόνταβεϊτ πανηγύρισε με ένα φιλί με την κοπέλα της η οποία παρακολουθούσε τα ματς από την εξέδρα.
«Δεν νομίζω ότι νιώθω ακόμα ελεύθερη. Αποφασίσαμε να το κάνουμε επειδή είμαι χαρούμενη σε κάθε τομέα και είναι το ίδιο σαν να είναι μια γυναίκα με τον άντρα της» είπε σχετικά η Βελγίδα. «Στην τελική, δεν είμαι άρρωστη, δεν έχω κάποια ασθένεια. Νιώθω ότι είναι καλό να δείχνω τι είμαι και είμαι gay, ναι».
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).