Άνω-κάτω η Εθνική Ελλάδος με τις αποχωρήσεις παικτών

Η αποχώρηση του  Φάνη Γκέκα από την Εθνική Ελλάδος  ο οποίος άφησε υπονοούμενα για  «ειδικές συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί»  στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει  δυναμιτίσει τα κλίμα...

Η αποχώρηση του  Φάνη Γκέκα από την Εθνική Ελλάδος  ο οποίος άφησε υπονοούμενα για  «ειδικές συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί»  στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει  δυναμιτίσει τα κλίμα. Πρόκειται για μία ακόμη αποχώρηση μετά του Γιάννη Αμανατίδη και του Σωτήρη Κυριάκου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ , Σοφοκλής Πιλάβιος  είναι εκνευρισμένος  με τον Φάνη Γκέκα και λέει ότι  η Εθνική ομάδα είναι πάνω από  όλους. Όποιος θέλει μένει και όποιος θέλει φεύγει και δεν ξανάρχεται.» Παράλληλα ο πρόεδρος της ΕΠΟ εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στον Σάντος.

Ο προπονητής της  Εθνικής εξεπλάγην με την αποχώρηση  του Γκέκα και σκέφτεται να επαναφέρει τον Χαριστέα αλλά και  τον Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Για να δοθεί μία  λύση σε όλο αυτό το…μπάχαλο προγραμματιστεί  συνάντηση μεταξύ Πιλαβιου, Φύσσα, Σάντος,  και  παικτών της Εθνικής, την  επόμενη εβδομάδα. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr