Πρωτιά για τη Στεφανίδη στο Diamond League της Λοζάνης με άλμα στα 4,82 μ.

Πρωτιά για τη Στεφανίδη στο Diamond League της Λοζάνης με άλμα στα 4,82 μ.

Η καλύτερη φετινή της επίδοση

stef_09
Τις αγωνιστικές διαθέσεις της ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Βερολίνου έδειξε, την Πέμπτη η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία κατάφερε να κατάκτησει την πρώτη θέση στο Diamond League της Λοζάνης.

Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ στο Ρίο ντε Τζανέιρο ξεπέρασε τα 4,82 μ., βελτίωσε το φετινό ρεκόρ της και έδειξε την πολύ καλή κατάσταση της, ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

Παράλληλα, η παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2017 στο Λονδίνου έδωσε συνέχεια στην πολύ καλή παρουσία της Αθήνας και άφησε πλέον πίσω της τις μέτριες εμφανίσεις στην αρχή της σεζόν.

Η Στεφανίδη ξεκίνησε τον αγώνα της με έγκυρο άλμα στα 4,62 μ., συνέχισε με τον ίδιο επιτυχημένο τρόπο στα 4,72 μ., ενώ ξεπέρασε με την δεύτερη προσπάθεια τα 4,82 μέτρα. Η Ελληνίδα στη συνέχεια είχε την ευκαιρία να δει τον πήχη στα 4,88 μ., ύψος που αποτελεί μία από τις επόμενες αγωνιστικές της προκλήσεις.

Δεύτερη πίσω από την Ελληνίδα ήταν η Τζεν Σουρ, επίσης με 4,82 μ., και τρίτη με την ίδια επίδοση η Αντζέλικα Σιντόροβα. Η Ρωσίδα μαζί με την Στεφανίδη μοιράζονται πλέον την κορυφή της Ευρώπης και φαντάζουν ως φαβορί για το χρυσό στο Βερολίνο.

Στο Diamond League της Λοζάνης αγωνίστηκε και η Νικόλ Κυριακοπούλου. Η πρωταθλήτρια μας κατέλαβε την ένατη θέση με καλύτερη προσπάθεια στα 4,52 μέτρα. Η Κυριακοπούλου η οποία ξεπέρασε με την δεύτερη τα 4,42 μ. και 4,52 μ., στη συνέχεια δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τα 4,62 μέτρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης