Wimbledon: Στους «32» προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς! (βίντεο)

Wimbledon: Στους «32» προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς! (βίντεο)

Για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Έλληνας τενίστας έφτασε στους «32» του τουρνουά μετά από μία μάχη δύο... ημερών κόντρα στον Τζάρεντ Ντόναλντσον τον οποίο νίκησε με 3-2

19748670
Κατάθεση ψυχής και ιστορική πρόκριση στον τρίτο γύρο του του Wimbledon για τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος για πρώτη φορά στην καριέρα του βρίσκεται στους «32» ενός Grand Slam.

Ο 19χρονος Τσιτσιπάς επικράτησε με 3-2 ΄(6-3, 6-3, 3-6, 4-6, 6-3) του Αμερικανού Τζάρεντ Ντόναλντσον σε ένα ματς που ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης κι ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης λόγω καιρού.



Ο Έλληνας πρωταθλητής είχε ξεκινήσει τον αγώνα με εντυπωσιακό τρόπο και προηγήθηκε με 2-0 σετ, για να αρχίσει η αντεπίθεση του Ντόναλντσον ο οποίος μείωσε σε 2-1.

Στο δ' σετ ο Τσιτσιπάς έχασε 5 συνολικά ευκαιρίς για να κάνει κάποιο μπρέικ και το πλήρωσε, καθώς ο Αμερικανός προηγήθηκε με 4-3 πριν ο αγώνας διακοπεί λόγω βροχής...

Κλείσιμο
Σήμερα με την επανέναρξη του ο Ντόναλντσον ισοφάρισε σε 2-2 και ξεκίνησε το 5ο σετ με νέο μπρέικ, αναγκάζοντας τον Τσιτσιπά να κυνηγά στο σκορ μόνο που αυτή τη φορά δεν άφησε την κατάσταση να φύγει από τον έλεγχο του. Ο αντίπαλος του προηγήθηκε για τελευταία φορά με 2-3 για να ακολουθήσουν τέσσερα κερδισμένα μπρέικ από τον Έλληνα που πήρε πανηγυρικά την πρόκριση.

Αντίπαλος του Τσιτσιπά στους «32» θα είναι ο Τόμας Φαμπιάνο (αύριο Παρασκευή ο αγώνας) που έκανε την έκπληξη κόντρα στον Σταν Βαβρίνκα.

Δείτε το βίντεο με τον τελευταίο πόντο του αγώνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης