Τα Σπάτα για πάντα στην ΑΕΚ

Spata

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Δημήτρης Μελισσανίδης αγόρασε το προπονητικό κέντρο των πρωταθλητών έναντι 3,5 εκατομμυρίων ευρώ και το κάνει δωρεά στην Ένωση

Ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα στην ιστορία της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε σήμερα, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr o Δημήτρης Μελισσανίδης αγόρασε το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα!

Το ακίνητο στα Σπάτα αναμενόταν να βγει σε πλειστηριασμό σήμερα 4 Ιουλίου λόγω χρεών της ιδιοκτήτριας εταιρίας. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης φυσικά συμμετείχε στη διαδικασία και κατάφερε να ολοκληρώσει την αγορά του προπονητικού κέντρου, το οποίο κάνει δωρεά στην Ένωση ώστε να ανήκει εξ ολοκλήρου σε αυτήν.

Όσον αφορά το τελικό ποσό που χρειάστηκε για την αγορά των εγκαταστάσεων, αυτό εκτιμάται γύρω στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτή η εξέλιξη είναι φυσικά πολύ σημαντική για τον σύλλογο, στον οποίο πλέον ανήκει στο 100% ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο, όπου τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει μεγάλες επενδύσεις προκειμένου οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ να προπονούνται υπό τις καλύτερες συνθήκες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από την αγορά του προπονητικού κέντρου, ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα προχωρήσει σε περαιτέρω βελτίωση των εγκαταστάσεων καθώς και στην εξάπλωσή τους, δημιουργώντας έτσι μια μικρή πολιτεία της ΑΕΚ! Κι αυτό γιατί μαζί αποκτήθηκαν από τον διοικητικό ηγέτη της Ένωσης και επιπλέον 70 στρέμματα γης, όπου προβλέπεται να κατασκευαστούν νέα γήπεδα και ξενώνες.

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του gazzetta.gr για την αγορά των εγκαταστάσεων στα Σπάτα, που αποτελούν πλέον περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου, επιβεβαιώθηκε σε απόλυτο βαθμό και από την πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΚ.

ΣΧΟΛΙΑ (6)

Τυχερά

Τα ενωσιτάκια που είναι σήμερα 12-17 ετών. Ως νέοι θα ζήσουν την τρίτη χρυσή περίοδο της ΑΕΚ που ως φαίνεται θα ξεπεράσει και τις δύο προηγούμενες (ΑΕΚ Μπάρλου-Μαύρου-Αρδίζογλου- Παπαιωάννου και ΑΕΚ Μπάγεβιτς-Σαβέβσκι-Οκόνσκι- Μανωλά).

Σε πέντε χρόνια

Ο Μελισσανίδης θα έχει φθάσει την ΑΕΚ σε πολύ υψηλό επίπεδο. α) Έχει τα λεφτά. β) Έχει πείσμα. γ) Ξέρει την μπάλα. δ) Ξέρει το τρόπο λειτουργίας του ελληνικού ποδοσφαιρικού παρασκηνίου. ε) Αγαπάει την ομάδα. στ) Έχει με το μέρος του την τεράστια πλειονότητα των οπαδών της ομάδας.

ass

Μπράβο στον Μελλισανίδη.

Αυτός

Είναι ο κατα τα αλλα "Καβούριας" της ΑΕΚ δωρο 5 εκατομμυρίων και βάλε στην ομαδα του

Αυτές είναι

Ουσιαστικές ενέργειες με τις οποίες αλλάζει επίπεδο ένας σύλλογος.

R21

Και με τη βούλα πλέον η ΑΕΚ ο κορυφαίος ποδοσφαιρικός σύλλογος της χώρας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4597330

Ο Λούμπος Μίχελ αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τη θέση του αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με την παραίτησή του να γίνεται αποδεκτή, ενώ συνεχίζει σε ρόλο εξωτερικού συμβούλου - Ο Μάριο Μπράνκο στην θέση το