Ζαμπά: «Νιώθω περήφανος που είμαι στον ΠΑΟΚ!» (βίντεο)

Η πρώτη μεγάλη συνέντευξη του Λεό Ζαμπά στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ, όπου μιλάει για τους στόχους και τα όνειρα που έχει φορώντας, πλέον, την ασπρόμαυρη φανέλα

Ο Λέο Ζαμπά ενσωματώθηκε στην ομάδα του ΠΑΟΚ, βρίσκεται ήδη με την αποστολή στην Ολλανδία και πριν αναχωρήσει μίλησε στο επίσημο κανάλι του «Δικεφάλου».

Αναφερόμενος στους στόχους και τις φιλοδοξίες που έχει με τη νέα του ομάδα, τον ΠΑΟΚ, ο νεαρός Βραζιλιάνος επιθετικός, είπε: «Ο πρώτος μου στόχος είναι να ανταποκριθώ στις προσδοκίες όλων. Έρχομαι στον ΠΑΟΚ ώστε να βοηθήσω στο μέλλον να κερδίζουμε και να παλεύουμε για να φτάσουμε στο υψηλότερο επίπεδο, επιπλέον θέλω να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό μου έδωσε μεγαλύτερο κίνητρο, ώστε να επιλέξω τον Σύλλογο και να έρθω εδώ για να διακριθώ. Φυσικά θέλω να διεκδικήσω το πρωτάθλημα και τίτλους γενικότερα».

Τα χαρακτηριστικά μου είναι η δύναμη και η ταχύτητα. Εχω πολλά όμοια χαρακτηριστικά με την ομάδα, γιατί όπως έχω πει έχουμε και οι δύο ταπεινές ρίζες και προσπαθούμε να “μεγαλώσουμε”. Είδα τι ειπώθηκε γύρω από το όνομά μου στην Ελλάδα και είμαι χαρούμενος. Ολοι θα πρέπει να περιμένουν κάποιον που έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με την ομάδα, να κερδίζει, να παλεύει και να δίνει τη… ζωή του σε κάθε ματς».

Για τους λόγους που επέλεξε τον ΠΑΟΚ ο Ζαμπά τόνισε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα το Θεό και μετά όλους αυτούς που δουλεύουν μαζί μου, είναι δίπλα μου και με βοήθησαν να εξελιχθώ. Είχα και άλλες προτάσεις, αλλά επέλεξα αυτή που θεωρώ ότι είναι η καλύτερη για την καριέρα μου. Όπως είπα θέλω να παίξω σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα και να ωριμάσω σαν παίκτης».

Μιλώντας για τα χαρακτηριστικά του μέσα στο γήπεδο υποστήριξε ότι: «Προσπαθώ πάντα να βοηθάω την ομάδα μου. Δεν έχω κάποια προτίμηση για τη θέση που θα αγωνιστώ, αν είναι δεξιά, αριστερά ή στο κέντρο. Με ενδιαφέρει μόνο να βοηθάω είτε με κάποιο γκολ, είτε με κάποια ασίστ και να κάνω πιο εύκολη τη ζωή των συμπαικτών μου».

Όλος αυτός ο θόρυβος γύρω από το όνομά του δεν τον ανησυχεί όπως ο ίδιος εξηγεί. «Δεν νιώθω πίεση. Ακριβώς το αντίθετο. Νιώθω πολύ περήφανος και μου δίνει κίνητρο για να ανταποκριθώ καλύτερα. Εχω παίξει στην Κορίνθιανς, όπου επίσης η πίεση είναι τεράστια, οπότε είμαι συνηθισμένος και το βλέπω σαν ένα επιπλέον κίνητρο. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα άμεσα και να μεγαλώσω μέσα στο κλαμπ».

Τέλος αναφερόμενος στον κόσμο του ΠΑΟΚ τόνισε: «Δεν έχω έρθει σε άμεση επαφή, Στα social Media όμως έζησα κάτι εντυπωσιακό. Είχα μέσα σε λίγες μόνο ώρες περισσότερους από 5.000 νέους followers και αμέτρητα μηνύματα και σχόλια. Είμαι πολύ χαρούμενος και έχω κίνητρο για να τους κάνω και εγώ χαρούμενους με γκολ και τίτλους».

Δείτε εδώ το βίντεο με την συνέντευξη του Λέο Ζαμπά στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr