Στο φόρτε το Μουντιάλ και οι… υπολογισμοί

Το Μουντιάλ στη φάση των ομίλων έφτασε στο φόρτε του και, πλέον, οι υπολογισμοί για το τι συμφέρει ή δεν συμφέρει την κάθε ομάδα έφτασε στο αποκορύφωμα, με αποτέλεσμα να εκτινάσσεται και το στοιχηματικό ενδιαφέρον. Η στήλη «Εμπνεύσεις» κάτι έχει να πει γι αυτό!

Νιγηρία – Ισλανδία: Στα πρώτα παιχνίδια Κροατία – Νιγηρία 2-0, και Αργεντινή – Ισλανδία 1-1. Οι Νιγηριανοί δεν έδειξαν κάτι ιδιαίτερο στην πρεμιέρα και δίκαια έχασαν από την Κροατία. Οι Ισλανδοί κατάφεραν να ισοφαρίσουν τους Αργεντινούς, οι οποίοι έχασαν πέναλτι με το Μέσι. Ισοβαθμούν Ισλανδία και Αργεντινή, αλλά οι Ισλανδοί έχουν συντελεστή 1-1 και οι Αργεντινοί 1-4. Που σημαίνει ότι αν η Ισλανδία νικήσει, τότε για να χάσει την πρόκριση, θα πρέπει η Αργεντινή να νικήσει με πολλά γκολ τη Νιγηρία στο τέλος. Οι Νιγηριανοί με δεύτερη ήττα, αποχαιρετούν τη διοργάνωση. Η λογική λέει να παίξουμε το goal – goal της betshop.gr στο 2.23.

Σερβία – Ελβετία: Στα πρώτα ματς Κόστα Ρίκα – Σερβία 0-1 και Βραζιλία – Ελβετία 1-1. Οι Σέρβοι έπαιξαν απαίσια κόντρα στην Κόστα Ρίκα και μ’ ένα φάουλ του Κολάροφ, πήραν τη νίκη. Οι Ελβετοί το πάλεψαν με τους Βραζιλιάνους, ισοφάρισαν και γενικά έδειξαν πόσο σκληροτράχηλη ομάδα είναι. Βολεύονται με ισοπαλία, γιατί στο τελευταίο ματς, λογικά, θα νικήσουν τους Κοσταρικανούς κι οι Βραζιλιάνοι τους Σέρβους. Χαρακτηριστικό των Ελβετών, ότι πολύ δύσκολα δέχονται γκολ. Η λογική λέει να παίξουμε το 0-1 γκολ της betshop.gr στο 2.26.

Νότια Κορέα – Μεξικό: Στα πρώτα ματς Σουηδία – Νότια Κορέα 1-0 και Γερμανία – Μεξικό 0-1. Μετά τη μεγαλειώδη νίκη του επί της Γερμανίας το Μεξικό έχει την ευκαιρία να νικήσει τη Νότια Κορέα και να τερματίσει πρώτο στον όμιλο, ώστε  - κατά πάσα πιθανότητα – ν’ αποφύγει τη Βραζιλία στον επόμενο γύρο. Οι Κορεάτες δεν παρουσίασαν κάτι ιδιαίτερο στο ματς με την Σουηδία. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο διπλό της betshop.gr
στο 1.67.

Γερμανία – Σουηδία: Στα πρώτα παιχνίδια Γερμανία – Μεξικό 0-1 και Σουηδία – Νότια Κορέα 1-0. Οι Γερμανοί το φέρουν βαρέως που έχασαν και η πρώτη θέση δεν εξαρτάται απ αυτούς, πλέον. Αν τερματίσουν δεύτεροι, το πιο πιθανό είναι να πέσουν επάνω στη Βραζιλία στον επόμενο γύρο. Είναι πάντα… Γερμανοί και δεν τα παρατούν ποτέ. Η Σουηδία δεν έπαιξε τίποτα… μπαλάρα, αλλά νίκησε και πάει για την ισοπαλία. Δύσκολα θα την πάρει. Η λογική λέει να προτιμήσουμε τον άσο ημίχρονο – άσο τελικό της
betshop.gr στο 2.11.

Αγγλία – Παναμάς: Στα πρώτα παιχνίδια Τυνησία – Αγγλία 1-2 και Βέλγιο – Παναμάς 3-0. Οι Άγγλοι πήραν τη νίκη στις καθυστερήσεις, αλλά αδικήθηκαν από τη διαιτησία. Σε τρομερή κατάσταση είναι ο Χάρι Κέιν που πέτυχε και τα δυο γκολ. Κόντρα στον Παναμά θα επιδιώξουν τα πολλά γκολ, περισσότερα απ ό,τι πέτυχε το Βέλγιο. Η λογική λέει να παίξουμε το 2.72 της betshop.gr να νικήσει η Αγγλία και στα δυο ημίχρονα.

Ιαπωνία – Σενεγάλη: Στα πρώτα παιχνίδια, Κολομβία – Ιαπωνία 1-2 και  Πολωνία – Σενεγάλη 1-2. Τα πάνω κάτω ήρθαν στον όμιλο αυτό καθότι έχασαν τα φαβορί. Συνεπώς, οι νικητές Ιαπωνία και Σενεγάλη βρίσκονται σε άριστη ψυχολογική κατάσταση. Όποια νικήσει, παίρνει την πρόκριση κι είναι ευκαιρία και για τις δυο να νικήσει η μία την άλλη, γιατί την τελευταία αγωνιστική θα παίξουν κόντρα σε Πολωνία και Κολομβία, αντίστοιχα. Η λογική λέει να παίξουμε το goal – goal της betshop.gr στο 2.14.

Πολωνία – Κολομβία: Στα πρώτα ματς, Πολωνία – Σενεγάλη 1-2 και Κολομβία – Ιαπωνία 1-2. Έγινε το πατατράκ την 1η αγωνιστική και τώρα τα φαβορί τρέχουν και δεν φτάνουν. Πιο δύσκολα τα πράγματα για την Κολομβία, μετά τα μαντάτα που έφτασαν από την πατρίδα, όπου η μαφία απειλεί να σκοτώσει τον Σάντσεζ, που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την Ιαπωνία. Στο Μουντιάλ του ’94 είχαν εκτελέσει τον Άντρες Εσκομπάρ, που είχε βάλει αυτογκόλ. Η λογική λέει να παίξουμε το goal – goal της betshop.gr στο 1.94.

Σαουδική Αραβία – Αίγυπτος: Είναι το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες και βρίσκονται εκτός διοργάνωσης, αφού δεν κατάφεραν ακόμα να πάρουν βαθμό. Στο πρώτο ματς, Ρωσία – Σαουδική Αραβία 5-0 και Ουρουγουάη – Αίγυπτος 1-0. Την δεύτερη αγωνιστική, Ουρουγουάη – Σαουδική Αραβία 1-0 και Ρωσία – Αίγυπτος 3-1. Αδιάφορο παιχνίδι, με την Αίγυπτο να είναι σαφώς πιο ομάδα και μεγαλύτερο μέγεθος. Η λογική λέει να παίξουμε το διπλό της betshop.gr στο 1.83

Ουρουγουάη – Ρωσία: Επίσης το τρίτο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες που προκρίνονται στον επόμενο γύρο ανεξαρτήτως αποτελέσματος, αφού έχουν από 6 βαθμούς, ενώ Αίγυπτος και Σουηδική Αραβία δεν έχουν ακόμα πάρει βαθμό. Στα πρώτα ματς, Ρωσία – Σαουδική Αραβία 5-0 και Ουρουγουάη – Αίγυπτος 1-0. Τη δεύτερη αγωνιστική, Ουρουγουάη – Σαουδική Αραβία 1-0  και Ρωσία – Αίγυπτος 3-1. Το θέμα δεν είναι… παραδόξως, ποια εκ των δυο θα πάρει την πρώτη θέση, καθότι στον επόμενο γύρο η καθεμιά θα παίξει ή με την Ισπανία ή την Πορτογαλία. Οι Ρώσοι δεν έχουν καμία φοβερή ομάδα. Ούτε, όμως, οι Ουρουγουανοί παίζουν καλά. Έχουν, όμως, καλύτερους παίκτες. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο της betshop.gr στο 2.65.


ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

Βέλγιο – Τυνησία: Στα πρώτα ματς Βέλγιο – Παναμάς 3-0 και Τυνησία – Αγγλία 1-2. Το Βέλγιο ισοβαθμεί με την Αγγλία και προς το παρόν έχει καλύτερο συντελεστή τερμάτων από τους Άγγλους, τους οποίους θ’ αντιμετωπίσουν την τελευταία αγωνιστική. Θα προσπαθήσουν να ρίξουν πολλά γκολ στους Τυνήσιους και το πιο πιθανό είναι να τα καταφέρουν. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο 3.13 της betshop.gr να νικήσει το Βέλγιο και στα δυο ημίχρονα.

Ιράν – Πορτογαλία: Είναι το τελευταίο παιχνίδι για τις δύο ομάδες, για να δούμε ποια από τις δύο θα προχωρήσει στον επόμενο γύρο. Στα πρώτα παιχνίδια, Ισπανία – Πορτογαλία 3-3 και Ιράν – Μαρόκο 1-0. Τη δεύτερη αγωνιστική, Ιράν – Ισπανία 0-1 και Πορτογαλία – Μαρόκο 1-0. Το Ιράν έπαιξε φουλ άμυνα κόντρα στην Ισπανία, έχασε 1-0, αλλά όταν βγήκε μπροστά (μετά το 1-0), έχασε ευκαιρίες. Δεν είναι κακή ομάδα. Θα βάλει δύσκολα στην Πορτογαλία. Αυτή τη φορά, όμως, θα πρέπει να νικήσει κι όχι να παίξει άμυνα, ενώ ο Σάντος έχει κάνει επιστήμη το ρεαλισμό του αποτελέσματος… μισό - μηδέν. Αν υποθέσουμε ότι οι Ρώσοι θα έρθουν 1οι στον 1ο όμιλο, οι Πορτογάλοι θα προτιμήσουν να έρθουν 2οι για να τους βρουν απέναντί τους στον επόμενο γύρο αυτούς κι όχι την σκληροτράχηλη Ουρουγουάη. Η λογική λέει να παίξουμε το 2 & under 2.5 της betshop.gr στο 3.34.

Ισπανία – Μαρόκο: Επίσης το τρίτο παιχνίδι για τις δύο ομάδες με το Μαρόκο να είναι σίγουρα εκτός στον επόμενο γύρο. Στα πρώτα παιχνίδια, Ισπανία – Πορτογαλία 3-3 και Ιράν – Μαρόκο 1-0. Τη δεύτερη αγωνιστική, Ιράν – Ισπανία 0-1 και Πορτογαλία – Μαρόκο 1-0. Τα ίδια ισχύουν και για την Ισπανία. Τι θα προτιμήσουν στον επόμενο γύρο; Τη Ρωσία ή την Ουρουγουάη; Αν υποθέσουμε ότι η Ρωσία θα τερματίσει 1η, η Ισπανία βολεύεται να τερματίσει 2η για να τη βρει απέναντί της στους «16». Γιατί αν τερματίσει 1η η Ισπανία, θα βρει την Ουρουγουάη, αν αυτή δε νικήσει τη Ρωσία. Και τα δυο ματς γίνονται την ίδια ώρα. Η λογική λέει να παίξουμε τον 1 & under 2.5 της betshop.gr στο 3.12.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr