Μουντιάλ 2018: Το... ιπτάμενο παλάτι της Αργεντινής (φωτογραφίες)

Μουντιάλ 2018: Το... ιπτάμενο παλάτι της Αργεντινής (φωτογραφίες)

Ο Λιονέλ Μέσι και η παρέα του θα έχουν όλες τις ανέσεις τους στο κομμάτι των μετακινήσεων καθώς η Ομοσπονδία έχει νοικιάσει ένα πραγματικό... ιπτάμενο πεντάστερο ξενοδοχείο!

Αιρ1
Το 2014 στην γειτονική Βραζιλία, η Αργεντινή έφτασε μέχρι τον τελικό του Μουντιάλ χάνοντας τελικά με 1-0 από την Γερμανία. Τέσσερα χρόνια αργότερα κι έχοντας περάσει δύσκολες στιγμές στην προκριματική διαδικασία, θέλει αυτή τη φορά να φτάσει στην πηγή και να πιει νερό με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία να παρέχει όλες τις ανέσεις στον Μέσι και την παρέα του.

Κι αν το αγωνιστικό κομμάτι είναι η πρώτη έγνοια, υπάρχει και το εξωαγωνιστικό με την AFA (η ομοσπονδία της Αργεντινής) να κλέβει την παράσταση με το αεροπλάνο που ναύλωσε για τις μετακινήσεις της ομάδας πριν και κατά τη διάρκεια του τουρνουά.

Δεν θα ήταν υπερβολή αν το χαρακτηρίζαμε ως ένα ιπτάμενο παλάτι, καθώς το Airbus 340-300 vip το οποίο ανήκει σε γαλλική εταιρία, μπορεί να φιλοξενήσει έως 90 επιβάτες οι οποίοι θα αισθάνονται ως φιλοξενούμενοι σε πεντάστερο ξενοδοχείο...

Και οι 90 θέσεις του αεροσκάφους μετατρέπονται σε κρεβάτια προκειμένου οι φιλοξενούμενοι να μπορούν να κοιμηθούν στα υπερατλαντικά ταξίδια στην εκκίνηση της περιπέτειας της Αργεντινής, αλλά και στο φινάλε αυτής, wi-fi για να μπορούν να σερφάρουν άνετα και φυσικά κέτερινγκ προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις και ορέξεις του κάθε παίκτη ξεχωριστά...

Το συγκεκριμένο αεροπλάνο σήμερα μετέφερε την αποστολή της Αργεντινής στη Βαρκελώνη όπου θα παραμείνει έως τις 8 Ιουνίου, όταν και θα ταξιδέψουν για την Ιερουσαλήμ όπου θα αντιμετωπίσουν στην πρόβα τζενεράλε το Ισραήλ και στις 10 του μήνα θα αναχωρήσουν για τη Μόσχα.

Κλείσιμο
Arge1
Arge2
Arg3
Arge3
Arge4
Αιρ3
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης