Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός: Οι 6 στιγμές που τρέλαναν τους ξένους σπίκερ! (video)

To Final 4 της Ευρωλίγκας δεν θα έχει ελληνική συμμετοχή όμως η ιστορία δεν… ξεγράφει! Το Eurohoops θυμάται στιγμές από αυτές που έκαναν τους ξένους σπίκερ να… χάσουν τα λόγια τους και να αποθεώσουν τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού!

Πόσο απέχει η επιτυχία από την αποτυχία; Ελάχιστα δευτερόλεπτα! Ακούγεται κλισέ αλλά στο μπάσκετ είναι πραγματικότητα.

Ένα τρίποντο, μία καλή άμυνα, ένα άστοχο ζευγάρι βολών ή ένα… πεταχτάρι μπορούν να γράψουν ιστορία και να οδηγήσουν παίκτες, προπονητές, φιλάθλους και σπίκερ στο “τρελοκομείο”.

Το Eurohoops, με αφορμή το Final 4 που πλησιάζει, θυμάται φάσεις που ανάγκασαν τους ξένους εκφωνητές να ανεβάσουν τα ντεσιμπέλ μη μπορώντας να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους…

DIA–MA–NTI–DIS εναντίον Τζαουάι


Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα 65-63

Πρωταγωνιστής:
Δημήτρης Διαμαντίδης

Οι λογαριασμοί του Δημήτρη Διαμαντίδη με την Μπαρτσελόνα παρέμειναν ανοιχτοί αφού λίγες ημέρες μετά το… χορευτικό με τον Τζαουάι, ο ηγέτης του Παναθηναϊκού επανέλαβε το θαύμα του.

Αυτή τη φορά χρειάστηκε ένα σκριν από τον Λάσμε και μία μικρή δόση τύχης για να ξεσηκώσει το ΟΑΚΑ και να βάλει μπροστά τους “πράσινους” με 64-63. “Diamantidis di tabella”, φώναξε ο Ιταλός σπίκερ αναφερόμενος στο καλάθι που βρήκε πρώτα στο ταμπλό!

Στα υπόλοιπα 68 δευτερόλεπτα οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ δεν σκόραραν για να γνωρίσουν τελικά την ήττα με 65-63.

Διαβάστε περισσότερα στο: www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr