Μελισσανίδης για το ματς της Τούμπας: Εμείς μπήκαμε να παίξουμε μπάλα και το διακόψανε - Μόνο μάο-μάο τα κάνουν αυτά!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης περιχαρής αμέσως μετά το παιχνίδι τόνισε πως η ΑΕΚ άξιζε το πρωτάθλημα, ενώ αναφέρθηκε στην υπόθεση Χριστοδουλόπουλου και στις δικαστικές εκκρεμότητες!

«Τα 24 χρόνια ήταν πολλά. Το άξιζε αυτή η ομάδα» ήταν τα πρώτα λόγια του «Τίγρη», μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού (2-0) που πρόσθεσε: «Γι' αυτό το ποδόσφαιρο παίζαμε όλο το χρόνο. Περιμέναμε το πρώτο στο γήπεδο μας, αλλά το πήραμε πιο νωρίς. Είμαστε σε καλό δρόμο, είμαστε χαρούμενοι και ο κόσμος άξιζε την χαρά αυτή. Από όλη την Ελλάδα ήρθαν για τα παιδιά αυτά».

Σε ερώτηση για την ανανέωση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου επισήμανε: «Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει δεν θα τα λέμε στις τηλεοράσεις».

Για το αν νιώθει δικαιωμένος όταν ανέλαβε την Ένωση στην Γ' Eθνική: «Δικαιωμένα είναι τα παιδιά και ο προπονητής για την προσπάθεια που έκαναν όλη την χρονιά. Το πήραμε δίκαια και το αξίζαμε. Αλλά έχουμε έναν τίτλο ακόμη. Πρέπει να διεκδικήσουμε και το Κύπελλο».

Για τις δικαστικές εκκρεμότητες: «Αστεία πράγματα μετά από 30-40 μέρες να μην υπάρχει απόφαση. Εμείς μπήκαμε να παίξουμε μπάλα και το διακόψανε. Μόνο μάο-μάο κι ανθρωποφάγοι τα κάνουν αυτά. Αν είναι μάο-μάο ας τολμήσουν».

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr