Ο Γιάννης Αλαφούζος απάντησε θετικά στην πρόταση του Παϊρόι Πιενγκοπονσάντ για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από την πλευρά του Ταϊλανδού επιχειρηματία.
Ο άνθρωπος που έχει αναλάβει να τρέξει το deal βρίσκεται στο Λονδίνο και εντός της εβδομάδας αναμένεται στην Αθήνα για την τελική συζήτηση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, ώστε όλα να μπουν στην τελική ευθεία και ο Παναθηναϊκός να φτάσει πιο κοντά στην οριστική αλλαγή σελίδας!
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.