Βίντεο: Σπανούλης και Καλάθης αλληλοαποθεώνονται!

Βίντεο: Σπανούλης και Καλάθης αλληλοαποθεώνονται!

O Νικ Καλάθης έσπασε το ρεκόρ του Βασίλη Σπανούλη με τις περισσότερες ασίστ σε μια σεζόν στην Euroleague, εξηγώντας πως ο αρχηγός του Ολυμπιακού είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη και δεχόμενος τα συγχαρητήρια του «Kill-Bill»!

4156125
Στο παιχνίδι με τη Μακάμπι ο ηγέτης του Παναθηναϊκού έγινε κάτοχος της μεγαλύτερης επίδοσης στον τομέα των ασίστ σε μία σεζόν, αφού ξεπέρασε τον Βασίλη Σπανούλη και η Euroleague TV παρουσίασε ένα video-αφιέρωμα φιλοξενώντας δηλώσεις του Καλάθη, του Τζέιμς Γκιστ και του αρχηγού του Ολυμπιακού.

«Είναι τεράστιο επίτευγμα να είσαι ο κάτοχος του ρεκόρ των περισσότερων ασίστ σε μια σεζόν. Τον βλέπω να πασάρει ανάμεσα στα πόδια του, πίσω από το κεφάλι του ή χωρίς να βλέπει...» εξήγησε αρχικώς ο Γκιστ, δίνοντας την... πάσα στον Σπανούλη: «Ο Νικ βλέπει γήπεδο κι έχει το IQ ώστε να πασάρει σωστά την μπάλα. Φέτος το κάνει όλο και περισσότερο. Πρέπει να του δώσουμε συγχαρητήρια για τα νούμερά του και για τη σεζόν που κάνει».

Από την πλευρά του, ο νέος ρέκορντμαν των ασίστ σε μια σεζόν ανέφερε: «Είναι πραγματικά σπουδαίο να πετυχαίνεις κάτι που έχει κάνει ο Σπανούλης. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη και το να σπας το δικό του ρεκόρ είναι μια επιτυχία».

Κλείσιμο



Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης