Το Υφυπουργείο Αθλητισμού ανακοίνωσε την επανέναρξη του πρωταθλήματος

Το πρώτο βήμα είχε γίνει χθες στην συνεδρίαση του ΔΣ της Super League όπου και οι 16 ομάδες ζήτησαν την επανέναρξη του πρωταθλήματος, υπογράφοντας τις προτάσεις που είχε καταθέσει ο Υφυπουργός Αθλητισμού και πριν από λίγο ο Γιώργος Βασιλειάδης ανακοίνωσε την απόφαση του που δίνει τέλος στην αγωνιστική απραξία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
"Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης λαμβάνοντας υπόψη την ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της Super League για αποδοχή των δεσμεύσεων που είχαν ζητηθεί, σχετικά με την τροποποίηση πειθαρχικών κανόνων, με γνώμονα την πρόοδο του ποδοσφαίρου και την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων, καθώς και τις σχετικές προτάσεις της ΕΠΟ, αποφάσισε την άρση της διακοπής του πρωταθλήματος της Super League 2017-18 και του Κυπέλλου Ελλάδας 2017-18."

bzk_high_res_11-4

Ο πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Στίβου στην συνέντευξη στο «Πρώτο Θέμα» θυμήθηκε τις επικές μονομαχίες του με τον Στιβ Όβετ, μίλησε για το όραμα που έχει και τη νέα εποχή στον κλασικό αθλητισμό, την αγαπημένη του Τσέλσι και το... Brexit

milan

Όντας τρεις βαθμούς πίσω από τη Μίλαν και με το μειονέκτημα του 3-1 από το Μιλάνο, οι ερυθρόλευκοι ρίχνονται στη μάχη (22.00 Cosmote sport 3) για να ξεπεράσουν τα όριά τους και να περάσουν στην επόμενη φάση του Europa League