Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το ανοιξιάτικο Match Race του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το ανοιξιάτικο Match Race  του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς

Με ανοιξιάτικες και ιδανικές συνθήκες, ολοκληρώθηκε με  επιτυχία ένα ακόμα match race event από το sailing spot - Τόσο το Σάββατο 10/3 όσο και την Κυριακή 11/3, φύσαγε όλη μέρα σταθερά κάτω από έναν σχεδόν καλοκαιρινό ήλιο!

Οι 8 ομάδες που συμμετείχαν στο ανοιξιάτικο Match Race του ιστιοπλοϊκκού Ομίλου Πειραιώς , των Καλδή, Τσουλφά Θ, Τσουλφά Γ, Ανδρίτσου, Τσουμπανά, Μπίστα, Παπαγεωργίου, Πολιτόπουλου και Καζακώνη ρίχτηκαν στη μάχη του "round robin" από νωρίς το πρωί του Σαββάτου ενώ μέχρι αργά το απόγευμα συνέχιζαν να «μάχονται» για την τετράδα που θα τους έδινε το εισιτήριο για τα ημιτελικά και τα τελικά.

 Την Κυριακ, δέυτερη ημέρα των αγώνων, φάνηκε ότι οι διαφορές μεταξύ των ομάδων ήταν τελικά οριακές και το επίπεδο στη διοργάνωση ομοιογενές. 

Η τετράδα που τελικά πέρασε στα ημιτελικά ήταν οι ομάδες των Καλδή, Τσουλφά Θ, Τσουλφά Γ. και Ανδρίτσου. Είναι εντυπωσιακό ότι η ομάδα του Ανδρίτσου αποτελείται από εφήβους της youth ομάδας του sailing spot και κατάφερε να διεκδικεί τίτλο από πολύ έμπειρους αθλητές του χώρου.Στον αγώνα αυτό, για μια ακόμα φορά χρησιμοποιήθηκε σύστημα on-line παρακολούθησης. Υπήρχε η δυνατότητα μέσω διαδικτύου να παρακολουθεί κανείς ζωντανά την δράση ενώ και εκ των υστέρων, μπορούσε κανείς να ξαναδεί τα παιχνίδια μεταξύ των ομάδων. Με τα περισσότερα match να κρίνονται κυριολεκτικά επάνω στο νήμα, ακόμα και το διαδικτυακό θέαμα ήταν μοναδικό!

Νικητές τελικά οι ομάδες των Τσουλφά Θ, Καλδή και Τσουλφά Γ που κατέλαβαν την 1η, 2η και 3η θέση αντίστοιχα.


ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

prigio-new1

Ο μάνατζερ του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, Φίλιπ Λεσνιέφσνκι με συνέντευξή του στην Πολωνία αναφέρεται στο χρονικό της μεταγραφής του πελάτη του στην Αλ Ιτιχάντ και στέκεται και σε συνάντηση που είχαν οι δύο άνδρες με οπαδούς του ΠΑΟΚ στα σύνορα

2