Πλατανιάς-Ολυμπιακός 0-4: Ερυθρόλευκος περίπατος την Κρήτη

Πλατανιάς-Ολυμπιακός 0-4: Ερυθρόλευκος περίπατος την Κρήτη

Πάρτι του Ολυμπιακού στα Χανιά που ξέσπασε κόντρα στον ουραγό Πλατανιά - Στην καλύτερη τους εμφάνιση μετά από καιρό οι ερυθρόλευκοι στο 35' είχαν διαμορφώσει το 0-3, ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Σισέ με το γκολ που πέτυχε στο 58'

Πλατανιάς-Ολυμπιακός 0-4: Ερυθρόλευκος περίπατος την Κρήτη
Ο Ολυμπιακός δεν αναμενόταν να έχει προβλήματα με έναν αντίπαλο όπως ο Πλατανιάς και δεν είχε. Σε ένα ματς όπου ο Μιραλάς σκόραρε για πρώτη φορά στην επιστροφή του στο Λιμάνι ο Ολυμπιακός με γκολ των Ρομαό, Μάριν, Παπέ Σισέ και του Βέλγου με πέναλτι επικράτησε 4-0 στα Χανιά του Πλατανιά. Στα θετικά και η επάνοδος του Μάρτινς.

ΒΑΣΙΚΟΣ Ο ΜΑΡΤΙΝΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ, ΜΕ 5-3-2 Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
Ο Όσκαρ Γκαρθία επέλεξε να βάλει οκτάρι τον Μάρτινς. Ο Πορτογάλος για πρώτη φορά χρίστηκε βασικός το 2018 και πρώτη μετά τον Οκτώβριο. Σχήμα με Προτό κίπερ, τετράδα άμυνας με Ομάρ, Μποτία, Παπέ Σισέ και Κούτρη, άξονας με Ρομαό και Μάρτινς, σε πιο ελεύθερο και οργανωτικό ρόλο ο Φορτούνης, άκρα με Μάριν και Μιραλάς και φορ ο Ανσαριφάρντ.
 
Ο Πλατανιάς στο 5-3-2 από την άλλη: Κλιάγιτς κίπερ, άμυνα με Στάμου, Ουές, Καρυπίδη, Ντικαμονά και Πλιάτσικα και κέντρο με Μάλτσα, Νίλι και σε δημιουργικό ρόλο τον Δημούτσο και στην επίθεση οι Ενσικουλού και Κασάλιτσα.
Κλείσιμο
 
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΑ ΓΚΟΛ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΟΥ ΜΙΡΑΛΑΣ
Δίχως να πιάσει πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης ο Ολυμπιακός έβαλε τρία γκολ στο α' μέρος ενώ είδε τον Μιραλάς να σκοράρει για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του. Στο 14ο λεπτό από τα πόδια του Μιραλάς βγήκε η φάση του 1ου γκολ. Ο Βέλγος στέλνει την μπάλα αρχικά στο τείχος και μετά κάνει ωραία κίνηση και 'γέμισμα' στον Κούτρη που γύρισε για τον Μάριν που έστειλε την μπάλα στον Ρομαό ο οποίος με προβολή από κοντά έκανε το 0-1. Στο 24ο λεπτό ο Φορτούνης βγάζει στον Ανσαριφάρντ που χάνει το τετ α τετ και ο Μάριν στο... ριμπάουντ έκανε το 0-2. Στο 34ο λεπτό ο Μιραλάς πήρε το πέναλτι από αντικανονικό μαρκάρισμα του Μάλσα και ένα λεπτό μετά έβαλε το 1ο του γκολ στην επιστροφή του στο Λιμάνι. Το α' μέρος έκλεισε με έξτρα πίεση του Ολυμπιακού αλλά το 0-3 να παραμένει.
 
ΣΚΟΡΕΡ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΕ ΣΙΣΕ ΚΑΙ 0-4
Ο Ολυμπιακός έβαλε και 4ο γκολ στο 2ο μέρος. Στο 58' ο Παπέ Σισέ σκόραρε με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ομάρ και μετά πανηγύρισε με dab και πήγε να αγκαλιάσει τον Μοντέστο. Μετά το 0-4 έπεσε για τα καλά ο ρυθμός και με τις αλλαγές που έγιναν. Ο Πλατανιάς άλλαξε το σχήμα του σε 4-4-2 αλλά πέραν του κάπως δραστήριου Κασάλιτσα δεν πέτυχε και πολλά.
 
MVP: Ο Μιραλάς. Όχι επειδή έχει κάνει σούπερ παιχνίδι, όμως έχει βάλει το 1ο του γκολ μετά την επάνοδό του στον Ολυμπιακό και έφτιαξε την φάση του 0-1. Ίσως αυτά τα στοιχεία του φτιάξουν την διάθεση για πιο καλή συνέχεια.
 
ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Μάριν και Μάρτινς έχουν βγάλει θετικό πρόσημο στην αναμέτρηση. Ο Πορτογάλος ήταν δραστήριος, θετικός και μεγάλη προσπάθεια. Από τον Πλατανιά δεν ξεχώρισε κανείς.
 
ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο Μάλσα κυρίως. Κάνει το πέναλτι στον Μιραλάς και γενικά είχε αρκετά αμυντικά θέματα. Γενικά η άμυνα των Χανιωτών ήταν σε κακή μέρα.
 
Η ΓΚΑΦΑ: Μπορεί να μπει εδώ η φάση όπου ο Μάριν αφύλαχτος σκοράρει αλλά και το πέναλτι του Μάλσα πάνω στον Μιραλάς.
 
ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολο απόγευμα για την διαιτησία. Έχουν γίνει κάποια λάθη και υπήρχαν και παράπονα από τις 2 πλευρές αλλά η διαιτησία δεν έχει επηρεάσει το ματς.
 
ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ο Ολυμπιακός χρειάστηκε λιγότερο από 40 λεπτά για να... καθαρίσει το ματς με τον υποβιβασμένο και κακό Πλατανιά. Πήρε μία εμφατική νίκη, πράγμα που το χρειαζόταν πολύ και αγωνιστικά και ψυχολογικά.
 
Πλατανιάς (Χατζηνικολάου): Κλιάγιτς, Πλιάτσικας (70' Παπανικολάου), Ντικαμονά, Κασάλιτσα, Καρυπίδης, Στάμου (46' Πατράλης), Μάλσα, Δημούτσος (46' Κοροβέσης), Ούες, Nίλι και Ενσικουλού.
Ολυμπιακός (Γκαρθία): Προτό, Μποτία, Ρομαό, Φορτούνης (62' Σεμπά), Μάριν, Μιραλάς (75' Τζούρτζεβιτς), Ελαμπντελαουί, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάρτινς (65' Ζιλέ),  Παπέ Σισέ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης