Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-2: Το γκολ στο 98' το πανηγύρισαν στο... ΟΑΚΑ!

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-2: Το γκολ στο 98' το πανηγύρισαν στο... ΟΑΚΑ!

Απίθανο παιχνίδι στην Τρίπολη, με τον ΠΑΟΚ να ισοφαρίζει με πέναλτι του Πρίγιοβιτς στο 96' σε 2-2 και τον Αστέρα να παίρνει την νίκη με γκολ του Ιγκλέσιας στις καθυστερήσεις των... καθυστερήσεων - Το τελικό σκορ πανηγυρίστηκε έξαλλα στο... ΟΑΚΑ από τους φίλους της ΑΕΚ!

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-2: Το γκολ στο 98' το πανηγύρισαν στο... ΟΑΚΑ!
Οι Αρκάδες γονάτισαν (3-2) τον «δικέφαλο του Βορρά» και όχι μόνο έβαλαν τέλος στο σερί του (10 σερί νίκες στο πρωτάθλημα, χωρίς να υπολογίζεται το ντέρμπι στην Τούμπα), αλλά τον κράτησαν στους 52 πόντους, δίχως να υπολογίζεται το τι θα αποφασίσει η Super League για την αναμέτρηση της Τούμπας με τον Ολυμπιακό, που δεν διεξήχθη ποτέ... Έτσι, έδωσαν την ευκαιρία στην ΑΕΚ να τον… προσπεράσει με νίκη επί του Πανιωνίου. 

Θρίλερ το παιχνίδι στις καθυστερήσεις (αδικαιολόγητα έδειξε επτά λεπτά ο Σιδηρόπουλος) με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν at the… buzzer το νικητήριο τέρμα με τον Ιγκλέσιας, την ώρα που η ομάδα του Λουτσέσκου ήταν στην επίθεση για το 2-3. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων με πέναλτι του Πρίγιοβιτς. Το κέρδισε ο Σέρβος φορ από μαρκάρισμα του Ιγκλέσιας, που χωράει συζήτηση και τα πράγματα δεν γίνονται ξεκάθαρα από τα ριπλέι που έδειξε το συνδρομητικό κανάλι.

Κλείσιμο


Οι γηπεδούχοι βγήκαν γρήγορα στην αντεπίθεση από τα δεξιά με τον Τσιλιανίδη που έδωσε για τον Τόνσο, ο οποίος άφησε έξυπνα για τον Κυριακόπουλο, που με συρτό σουτ νίκησε τον Πασχαλάκη, γράφοντας το 1-0 στο 18ο λεπτό τους αγώνα.

Στα μέτρα των γηπεδούχων ήταν ραμμένο το παιχνίδι στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου και λίγο έλειψε να γίνει και το 2-0 στο 32', αλλά ο δικέφαλος κατάφερε να φέρει την κατάσταση στα ίσα και στα τελευταία λεπτά έπαιξε με άλλον αέρα.

Στο 37', ο «δικέφαλος του Βορρά» ισοφάρισε. Ο Μακ έκανε εξαιρετική κίνηση από τα αριστερά, αδειάζοντας τον προσωπικό του αντίπαλο και γύρισε την κατάλληλη στιγμή για τον Κάμπος που με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, στο 53', ο Αστέρας πήρε και πάλι κεφάλι. Έπειτα από κλέψιμο που έγινε από τα αριστερά, ο Κυριακόπουλος έκανε ωραία σέντρα και έγινε λάθος απομάκρυνση, στρώθηκε η μπάλα στον Τόνσο που από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Έχοντας δείξει επτά λεπτά καθυστερήσεων, λόγω διακοπής, σε μαρκάρισμα του Ιγκλέσιας στον Πρίγιοβιτς, ο Σιδηρόπουλος έδειξε πέναλτι. Ο Πρίγιοβιτς νίκησε τον Αθανασιάδη, που έπεσε στη σωστή γωνία, αλλά η μπάλα πέρασε κάτω από το αριστερό του πόδι.

Αυτό όμως δεν ήταν το τέλος. Ύστερα από αντεπίθεση, ο Τσιλιανίδης βρήκε τον Ιγκλέσιας που από θέση βολής εκτέλεσε τον Πασχαλάκη, που είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυά του έπειτα από κόντρα στον Βαρέλα στο 98ο λεπτό, με το διαιτητή να σφυρίζει άμεσα τη λήξη.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον Αθανασιάδη κάτω από τα γκολπόστ, τους Μπέρτο, Πασαλίδη, Τριανταφυλλόπουλο και Γιαννούλη στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Ιγκλέσιας, Μουνάφο στο «6» και «8» αντίστοιχα, τους Κυριακόπουλο, Τσιλιανίδη στα άκρα, τον Τόνσο οργανωτή και τον Μανιά «φουνταριστό». 

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με τον Πασχαλάκη κάτω από τα γκολπόστ, τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια στην άμυνα, από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Μαουρίτσιο, Σάχοβ στον άξονα, τον Κάμπος στο δεξί φτερό, τον Μακ στο αριστερό και τον Πέλκα σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Πρίγιοβιτς, 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης