«Καίει» τον ΠΑΟΚ η συμπληρωματική έκθεση του διαιτητή Αρετόπουλου για τον τραυματισμό του Γκαρθία

«Καίει» τον ΠΑΟΚ η συμπληρωματική έκθεση του διαιτητή Αρετόπουλου για τον τραυματισμό του Γκαρθία

Αναφέρει ότι έγιναν όλα νομότυπα σε ό,τι αφορά το «φύλλο αγώνα» και πως ο γιατρός τον διαβεβαίωσε ότι υπήρχε τραυματισμός του Γκαρθία και πως γι' αυτό διέκοψε το ματς

«Καίει» τον ΠΑΟΚ η συμπληρωματική έκθεση του διαιτητή Αρετόπουλου για τον τραυματισμό του Γκαρθία
Η συμπληρωματική έκθεση του διαιτητή του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, Αλέξανδρου Αρετόπουλου, ανάγκασε τον «δικέφαλο του Βορρά» να ζητήσει την αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης για τα όσα έγιναν στην Τούμπα, στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό -κάτι που δεν έγινε δεκτό.

Το Πειθαρχικό Όργανο της Super League ζήτησε και πήρε συμπληρωματική έκθεση από τον διαιτητή Αρετόπουλο για όσα έγιναν στο ματς, που δεν διεξήχθη ποτέ, μετά τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία.

Ο αθλητικός δικαστής ζήτησε συμπληρωματική έκθεση από τον Αλέξανδρο Αρετόπουλο, η οποία αναφέρει ότι έγιναν όλα νομότυπα σε ό,τι αφορά το «φύλλο αγώνα» και πως ο γιατρός τον διαβεβαίωσε ότι υπήρχε τραυματισμός του Γκαρθία και πως γι' αυτό διέκοψε το ματς.

Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Μαυρομάτης ζήτησε αναβολή της διαδικασίας, αναφέροντας: «Ήρθαμε για να δικάσουμε. Με μεγάλη μας έκπληξη λαμβάνουμε συμπληρωματική έκθεση διαιτητή. Αγνοούμε πώς ζητήθηκε αυτή η έκθεση. Δεν συνέτρεχαν λόγοι για να ζητηθεί συμπληρωματική έκθεση. Ζητούμε να αναβληθεί η διαδικασία, ώστε να παραβρεθεί και ο διαιτητής, ο οποίος άλλα έγραψε στο φύλλο αγώνα. Μια ύποπτη συμπληρωματική έκθεση διαμορφώνει νέα δεδομένα. Να κληθούν ο ίδιος ο προπονητής του Ολυμπιακού και ο γιατρός του αγώνα».

«Δεν είχαμε χρόνο ούτε να μελετήσουμε την έκθεση» ανέφεραν από τον ΠΑΟΚ.
Κλείσιμο

Ο Μάκης Γκαγκάτσης, από την άλλη, σημείωσε ότι είναι τουλάχιστον ύποπτη η κατάθεση συμπληρωματικής έκθεσης και αναρωτήθηκε υπό ποιες πιέσεις προχώρησε ο κ. Αρετόπουλος σε αυτή την κίνηση.

Ο νομικός της ΠΑΕ Ολυμπιακού, Βασίλης Δημακόπουλος, επισήμανε πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν καμία αντίρρηση για την αναβολή, τονίζοντας πως το αίτημα του ΠΑΟΚ «έχει βάση».

Το αίτημα του ΠΑΟΚ ωστόσο απορρίφθηκε και δόθηκε διακοπή λίγης ώρας, για να εξετάσουν οι δικηγόροι της ομάδας της Θεσσαλονίκης τα νέα στοιχεία. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης