Ρεάλ Μαδρίτης-Παρί 3-1: Η ανατροπή της "Βασίλισσας"

Ρεάλ Μαδρίτης-Παρί 3-1: Η ανατροπή της "Βασίλισσας"

Η Παρί προηγήθηκε στο 33', αλλά έζησε δεύτερο εφιάλτη επί Ισπανικού εδάφους μέσα σε λίγους μήνες - Ο Ρονάλντο με πέναλτι στο 45' και με... γονατιά στο 83' έκανε την ανατροπή για την Ρεάλ ενώ στο 86' ο Μαρσέλο πέτυχε το 3-1 μετατρέποντας τη νίκη σε θρίαμβο! - Πάρτι έκανε η Λίβερπουλ στο "Ντραγκάο" διαλύοντας την Πόρτο με 5-0! - Δείτε σε βίντεο όλα τα γκολ

Ρεάλ Μαδρίτης-Παρί 3-1: Η ανατροπή της "Βασίλισσας"
Λένε πως το πληγωμένο θηρίο είναι το πιο επικίνδυνο, κι η Ρεάλ φρόντισε να το αποδείξει... Η Παρί μετά το πρώτο δεκάλεπτο, ήταν καλύτερη στο γήπεδο, πήρε το προβάδισμα στο 33' με τον Ραμπιό, αλλά όπως πέρσι στην Βαρκελώνη έδειξε απίστευτη επιπολαιότητα σε άμυνα κι επίθεση καταφέρνοντας να χάσει με 3-1!

Στο άλλο παιχνίδι το όποιο σασπένς κράτησε 25' λεπτά, μέχρι το πρώτο γκολ της Λίβερπουλ η οποία έφυγε από το "Ντραγκάο" έχοντας σκορπίσει την Πόρτο με το επιβλητικό 5-0!

Ρεάλ Μαδρίτης-Παρί 3-1
Κλείσιμο
Ετοιμη να δικαιώσει τις προσδοκίες των οπαδών της και των ουδέτερων ήταν η PSG, όμως η καρδιά της δύο σερί φορές πρωταθλήτριας χτύπησε δυνατά στο τέλος και όχι μόνο ολοκλήρωσε την ανατροπή αλλά πήρε και σαφές προβάδισμα πρόκρισης. Ο Ζινεντίν Ζιντάν έδειξε ότι μπορεί να του έχει μείνει λίγη ακόμα από τη μαγική σκόνη των δύο περασμένων ετών αφού με τις αλλαγές πήρε το ματς, όμως δεν θα το έκανε ποτέ χωρίς τον μύθο της διοργάνωσης, Κριστιάνο Ρονάλντο, που γύρισε μόνος του το ματς με δύο γκολ και έγινε ο πρώτος στην ιστορία που φτάνει τα 100 με τη φανέλα μίας και μόνο ομάδας (101). Πολύ νωρίς έβγαλε τον Καβάνι ο Εμερι, λίγα πράγματα από τον Νεϊμάρ, που δεν μπόρεσε να είναι καθοριστικός.

Δυνατά μπήκε στο ματς η Ρεάλ και προσπάθησε να πιάσει από τον λαιμό την Παρί και να της κόψει τον αέρα. Στο 3' η ωραία μπαλιά του Ισκο βρήκε τον Ρονάλντο, που εκτέλεσε με τη μία αλλά η μπάλα πέρασε άου και στο 6' το σουτ του Κροος απέκρουσε ο Αρεολά. Η Παρί φάνηκε στο 7' με το διαγώνιο του Γιούρι, άουτ και οι γηπεδούχοι πόνεσαν μαζί με τον Μαρσέλο στο 9' αλλά ο Βραζιλιάνος... έζησε μετά τη μονομαχία με τον Ντάνι Αλβες. Η ομάδα του Ζιντάν προσπάθησε να κρατήσει ψηλά την πίεση, ο Ρονάλντο είχε φάουλ άουτ (26') όμως όσο τα λεπτά περνούσαν η Παρί είχε όλο και περισσότερα λεπτά με την μπάλα και ένιωθε καλύτερα.

Το πρώτο κομμάτι του πρώτου μέρους πέρασε με λιγότερες φάσεις και ρυθμό απ' ότι ίσως περίμεναν οι περισσότεροι. Ομως το δεύτερο είχε να δώσει. Στο 28' ο Νεϊμάρ είχε τη δυνατότητα να εκτελέσει αλλά καθυστέρησε με ντρίμπλες και στην εξέλιξη της φάσης ο Μαρσέλο έβγαλε μπαλιά όνειρο και τον Ρονάλντο τετ-ε-τετ με τον Αρεολά, ο οποίος σταμάτησε τον Πορτογάλο. Στο 32' η κεφαλιά του Ράμος δεν έκανε τη ζημιά αλλά στο επόμενο λεπτό την έκανε τη Παρί στην Ρεάλ. Ο Μπαπέ έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, η μπάλα βρήκε στον Νάτσο και στρώθηκε τον Ραμπιό και ο Γάλλος πλάσαρε σωστά μέσα από την περιοχή για το 0-1. Το Bernabeu θα μπορούσε να παγώσει περισσότερο στο 38' όταν ο Νεϊμάρ βρήκε τον Καβάνι αλλά το σουτ του Ουρουγουανού κοντραρίστηκε την τελευταία στιγμή για να κλείσει το πρώτο 45λεπτο καλά για την Ρεάλ. Στην εκπνοή ο Λο Σέλσο τράβηξε από πίσω τον Κροος και παραχώρησε πέναλτι με το οποίο ο CR ισοφάρισε σε 1-1.

Το δεύτερο μέρος λίγο έλειψε να ξεκινήσει με γκολ για την Παρί, όμως στο 49' ο Νάβας έκανε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Μπαπέ από κοντά και στο 54' οι της PSG ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Ράμος σε σουτ του Ραμπιό. Η Ρεάλ πίεσε στο επόμενο κομμάτι, όμως δεν μπορούσε να κάνει φάσεις και ίσως η αλλαγή του Εμερι να βγάλει τον Καβάνι στο 66', έδιωξε έναν έξτρα φόβο για τους Μαδριλένους, που από το 68' είχαν στο τερέν και τον Μπέιλ αντί του Μπενζεμά. Οι γηπεδούχοι ήταν τυχεροί να μην βρεθούν πίσω στο σκορ στο 76' μετά τη σέντρα-σουτ του Γιούρι που πέρασε απ' όλους και στο φινάλε πήραν τα πάνω τους και το ματς μετά τη διπλή αλλαγή του Ζιντάν.

Εκτός από τον Μπέιλ και ο Ασένσιο έδωσε μεγάλη ώθηση και ένα ματς στο οποίο το 1-1 έμοιαζε πιθανό, η Ρεάλ το πήρε καθαρά. Στο 83' ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Αρεολά πετάχτηκε προ του Μαρκίνιος λανθασμένα και έστρωσε στον Ρονάλντο που έκανε το 2-1 και τρία λεπτά αργότερα και πάλι ο Ασένσιο γύρισε στον Μαρσέλο και ο Βραζιλιάνος με σουτ που κόντραρε μέσα από την περιοχή βρήκε δίχτυα. Το 3-1 έμεινε ως το τελικό αφού ο Νεϊμάρ στις καθυστερήσεις δεν σούταρε καλά με το αριστερό και έστειλε την μπάλα ψηλά από καλή θέση.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Ράμος, Βαράν, Νάτσο, Μαρσέλο, Καζεμίρο (79' Βάθκεθ), Κρόος, Μόντριτς, Ισκο (79' Ασένσιο), Ρονάλντο, Μπενζεμά (68' Μπέιλ).
Παρί Σεν Ζερμέν (Ουνάι Εμερι): Αρεολά, Κιμπέμπε, Μαρκίνιος, Γιούρι, Αλβες, Ραμπιό, Βεράτι, Λο Σέλσο (84' Ντράξλερ), Μπαπέ, Νεϊμάρ, Καβάνι (66' Μενιέ).



Πόρτο-Λίβερπουλ 0-5
«Δεν ξέρω εάν θα φοβούνται ή όχι, αλλά σίγουρα θα τους κάνουμε την ζωή δύσκολη. Θα τους κάνουμε να υποφέρουν» ήταν το μήνυμα του Φιρμίνο λίγο πριν το πρώτο μεγάλο ραντεβού στο Ντραγκάο και ο Βραζιλιάνος τήρησε την υπόσχεσή του. Η Λίβερπουλ στην κορυφαία φετινή της ευρωπαϊκή παράσταση, διέλυσε με 5-0 την Πόρτο και σφράγισε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Champions League. 

Οι Δράκοι υποχρεώθηκαν στην πιο βαριά εντός έδρας ευρωπαϊκή ήττα, ο Σαλάχ έφτασε τα 30 γκολ, ο Φιρμίνο ισοφάρισε το ρεκόρ του Τζέραρντ και ο Μανέ έγινε ο τέταρτος παίκτης των Κόκκινων που πετυχαίνει χατ τρικ στο Champions League, μετά τους Όουεν, Μπεναγιούν, Κουτίνιο! Με σπασμένα φρένα οι παίκτες του Κλοπ έφτασαν τα 28 γκολ στη διοργάνωση (25 στα πέντε τελευταία) περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα. 
 
Η Πόρτο μπήκε πιο ορεξάτη στο ματς και στο 10ο λεπτό είχε την πρώτη καλή φάση στο ματς, αλλά το σουτ του Οτάβιο κατέληξε σε σώματα. Η Λίβερπουλ ισορρόπησε στο 20λεπτο, κυκλοφόρησε σωστά τη μπάλα και όταν πίεσε ψηλά την αντίπαλο ήρθαν τα γκολ! Ετσι, στο 25ο λεπτό οι Κόκκινοι άνοιξαν το σκορ. Το πρώτο σουτ του Βαϊνάλντουμ βρήκε σε σώματα, στη συνέχεια μοίρασε στον Μανέ, το πλασέ του οποίου κατέληξε στα δίχτυα, με τον γκολκίπερ της Πόρτο να έχει μεγάλη ευθύνη! Οι φιλοξενούμενοι δεν έχαναν μονομαχία, πίεζαν διαρκώς και στο 29' καθάρισαν το ματς. Σουτάρα του Μίλνερ η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, ο Σαλάχ πήρε το ριμπάουντ και με απίθανο τρόπο πέτυχε το γκολ, φτάνοντας τα 30 σε όλες τις φετινές διοργανώσεις. 

Χρειάστηκαν 35 λεπτά για να κάνει ξανά φάση η Πόρτο, ο Μπραχίμι μοίρασε εξαιρετικά στον Σοάρες, αλλά το πλασέ του πέρασε μόλις άουτ. Ιδια συνταγή και στην επανάληψη για τους Κόκκινους, οι οποίοι ήταν ένα επίπεδο πιο πάνω από τους Πορτογάλους! Πίεση, δύναμη, πρώτοι οι κόκκινοι στη μπάλα και η πιο πειστική εμφάνιση των τελευταίων μηνών! Στο 53ο ήρθε και το τρίτο γκολ για τους φιλοξενούμενους! Ο Φιρμίνο με υπέροχο τακουνάκι έκοψε την Πόρτο στη μέση, ο Σαλάχ του έδωσε ξανά, το πλασέ του έσωσε ο Σα, αλλά ο Μανέ από κοντά πέτυχε το 3-0! Η Λίβερπουλ όταν ήθελε ανέβαζε το ρυθμό, η Πόρτο ήταν ανήμπορη να αντιδράσει και στο 70' οι Κόκκινοι πανηγύρισαν το τέταρτο γκολ. Ο Μίλνερ έκανε ιδανικό γύρισμα και ο Φιρμίνο με άψογο πλασέ πέτυχε το 4-0! Ηταν το 7ο γκολ του Βραζιλιάνου στη σεζόν στο Champions League, ισοφαρίζοντας έτσι το ρεκόρ του Τζέραρντ. Η Λίβερπουλ δεν σταμάτησε εκεί και στο 85' από πάσα του Ινγκς, ο Μανέ πέτυχε χατ τρικ διαμορφώνοντας το 5-0!




Πηγή:www.gazzetta.gr



Θυμηθείτε την εξέλιξη των αγώνων όπως την παρακολουθήσατε μέσα από το www.protothema.gr

Τέλος των αγώνων. Η Ρεάλ με φοβερή ανατροπή πήρε σοβαρό προβάδισμα επικρατώντας με 3-1 της Παρί, ενώ η Λίβερπουλ είναι ήδη στους "8" μετά το εκπληκτικό 0-5 στην έδρα της Πόρτο.

90'+3': Ο Νεϊμάρ μέσα στην περιοχή με καλές προϋποθέσεις, αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν άστοχο.

88': Ο Εμπαπέ βρέθηκε μόνος στην περιοχή, αλλά ο Νάβας έδιωξε σε κόρνερ!

86' ΓΚΟΛ: Ο εφιάλτης της Βαρκελώνης αναβιώνει για την Παρί, καθώς ο Μαρσέλο μέσα από την περιοχή πετυχαίνει το 3-1 και πλέον η Ρεάλ έχει το πάνω χέρι στη μάχη της πρόκρισης!

86' ΓΚΟΛ: Ο Μανέ πετυχαίνει το 5ο γκολ της Λίβερπουλ στο "Ντραγκάο"

83' ΓΚΟΛ: Ο Ρονάλντο με το πείσμα του κέρδισε τη μπάλα, ο Ασένσιο έκανε την σέντρα με τον Αρεολά να διώχνει πάνω στο... γόνατο του Ρονάλντο που πέτυχε το 2-1!

80': Ο Μπέιλ μπαίνει επικίνδυνα, κάνει το γύρισμα αλλά ο Μαρκίνιος παραχωρεί το κόρνερ

79': Λούκας Βάθκεθ και Ασένσιο αντί των Κασεμίρο, Ίσκο.

78': Δεύτερο κόρνερ, αλλά η Παρί βγαίνει στην κόντρα κι ο Νάτσο παίρνει την κάρτα για το σκληρό φάουλ στον Νεϊμάρ.

77': Γύρισμα του Μπέιλ, σουτ από Ρονάλντο, κόντρα και κόρνερ για την Ρεάλ.

76': Ο Γιούρι έκανε την σέντρα σουτ, η μπάλα όμως έφυγε με λίγη περισσότερη δύναμη απ' ότι θα ήθελε ο Άλβες και χάνεται η ευκαιρία

73': Το εκτελεί ο Νεϊμάρ, ο Μαρκίνιος σουτάρει και κάποιο σώμα γλιτώνει την Ρεάλ από το δεύτερο γκολ!

72': Στην αντεπίθεση η Παρί ο Εμπαπέ προσπαθεί να γυρίσει στον Νεϊμάρ, κόβει ο Βαράν σε κόρνερ.



70' ΓΚΟΛ: Ο Φιρμίνιο βάζει και το δικό του όνομα στον πίνακα των σκόρερς διαμορφώνοντας το 0-4 για την Λίβερπουλ.

70': Ξαναρχίζει το ματς

69': Διακοπή στο ματς καθώς ο Νεϊμάρ στην προσπάθεια του να πασάρει βρήκε με δύναμη τον Ιταλό διαιτητή Ρόκι ο οποίος δείχνει ζαλισμένος.

68': Μπέιλ αντί Μπενζεμά η απάντηση του Ζιντάν.

67': Ο Κορόνα μπαίνει στην περιοχή της Λίβερπουλ, αλλά διώχνουν οι αμυντικοί σε κόρνερ

66': Μενιέ αντί Καβάνι η πρώτη αλλαγή της Παρί. Ο Βέλγος πάει στο δεξί άκρο της άμυνας, προωθείται ο Άλβες και στην κορυφή ο Νεϊμάρ.

65': Το εκτελεί ο Ρονάλντο, η μπάλα στο τείχος και κόρνερ

63': Η Ρεάλ έχει κλείσει την Παρί στα καρέ της και η πίεση αποφέρει ένα φάουλ σε πολύ καλή θέση αλλά και κίτρινη στον Ραμπιό. Όπως φαίνεται από το ριπλέι δεν υπάρχει φάουλ του Γάλλου στον Μόντριτς

63': Η απογοήτευση των παικτών της Πόρτο είναι φανερή με την Λίβερπουλ να δείχνει πιο κοντά σε ένα τέταρτο γκολ

61': Ο Ίσκο κάνει την συρτή σέντρα, αλλά ο Αρεολά μπλοκάρει μπροστά από τον Μπενζεμά.

55': Αντεπίθεση της Ρεάλ, ο Κρόος δίνει στον Ρονάλντο αλλά το γύρισμα του απομακρύνεται σε κόρνερ.

53': Η Πόρτο προσπαθούσε να πιέσει, αλλά η Λίβερπουλ βγήκε στην κόντρα κι ο Μανέ πήρε το ριμπάουντ μετά την απομάκρυνση του Ζοσέ Ζα στο σουτ του Φιρμίνιο κι από κοντά πέτυχε το 0-3!

49': Στην κόντρα η Παρί, ο Νεϊμάρ "σπάει" ωραία στον Εμπαπέ με τον νεαρό επιθετικό να σουτάρει και ο Νάβας να αποσοβεί το 1-2!

48': Σέντρα του Ίσκο η μπάλα πέρασε απ' όλους

46': Ξεκίνησε το β' ημίχρονο

Τέλος του πρώτου ημιχρόνου

45' ΓΚΟΛ: Ο Ρονάλντο το εκτελεί και ισοφαρίζει σε 1-1

44': Σουτ του Μπενζεμά ο Αρεολά διώχνει σε κόρνερ. Από την εκτέλεση του ο Κρόος μπαίνει στην περιοχή, ο Λο Σέλσο τον ανατρέπει και έχουμε πέναλτι. Ο Ιταλός διαιτητής Ρόκι χαρίζει την 2η κίτρινη στον Γάλλο αμυντικό!

40': Αναταραχή στην άμυνα της Παρί, με συνεχόμενες κόντρες και τελικά η μπάλα περνά κόρνερ.

Στο άλλο παιχνίδι η Λίβερπουλ χωρίς να έχει φανεί ιδιαίτερα μέσα στο γήπεδο, μέσα σε λίγα λεπτά "σκότωσε" την Πόρτο με τα 2 γκολ που πέτυχε και πλέον έχει τον απόλυτο έλεγχο!

38': Ο Νεϊμάρ κάνει την διείσδυση, πασάρει στον Καβάνι που γυρίζει και σουτάρει αλλά ο Κασεμίρο βάζει σωτήρια την κόντρα και παραχωρεί το κόρνερ.

37': Ο Ρονάλντο μπαίνει στην περιοχή κι ενώ μπορεί να προχωρήσει σουτάρει άστοχα

35': Σκληρό φάουλ του Κρόος στον Εμπαπέ

Ερασιτεχνική αντίδραση της άμυνας της Ρεάλ με τον Μόντριτς να χάνει τον Ραμπιό

33' ΓΚΟΛ: Ο Εμπαπέ από τα δεξιά δημιούργησε το ρήγμα και έβγαλε την σέντρα με τον Νεϊμάρ να μην βρίσκει τη μπάλα, αλλά αυτή να καταλήγει στον αμαρκάριστο Ραμπιό ο οποίος με ψυχραιμία πλάσαρε τον Νάβας ανοίγοντας το σκορ για την Παρί!

30': Ο Νεϊμάρ ξανά στην ατομική προσπάθεια, αλλά σε αδύναμο πλασέ

29' ΓΚΟΛ: Ο Σαλάχ παίρνει το ριμπάουντ από το δοκάρι του Μίλνερ και πετυχαίνει το 0-2!

28': Ο Ρονάλντο αμέσως στην αντεπίθεση βγαίνει τετ α τετ πλασάρει όμως πάνω στο πρόσωπο του Αρεολά!

27': Ο Νεϊμάρ βγαίνει στην κόντρα, καθυστερεί και του φεύγει το κοντρόλ!

26': Το εκτελεί ο Ρονάλντο, περίπου ένα μέτρο πάνω από την εστία

25': Λάθος του Βεράτι, ο Ίσκο κλέβει και φεύγει προς την περιοχή με τον Λο Σέλσιο να τον ανατρέπει και το φάουλ να είναι στο ένα μέτρο έξω από την περιοχή.

25' ΓΚΟΛ:Ο Βαϊνάλντουμ σούταρε, η μπάλα κόντραρε, με τον Ολλανδό να πασάρει στον Μανέ κι ο τελευταίος να πετυχαίνει το 0-1 για την Λίβερπουλ! 

23': Πρώτη ευκαιρία για την Λίβερπουλ με τον Σαλάχ να αστοχεί

20': Ισορροπημένη και η αναμέτρηση στο Ντραγκάο.

17': Δείχνει να έχει ισορροπήσει η Παρί και ειδικά στην άμυνα δεν έχει τόσο μεγάλα προβλήματα...

14': Κάρτα στον Νεϊμάρ για φάουλ στον Νάτσο... 

12': Άστοχο σουτ του Ρόμπερτσον για την Λίβερπουλ

12': Ο Γιούρι βγάζει έξοχη κάθετη στον Νεϊμάρ, ο οποίος έκανε το γύρισμα για τον Καβάνι, αλλά ο Βαράν έκοψε σωτήρια!

11': Επιστρέφει ο Μαρσέλο

10': Ο Οτάβιο βρίσκεται στο ύψος του πέναλτι, σουτάρει κι από την κόντρα στον Λόβρεν η μπάλα γλείφει το δοκάρι του Κάριους και περνά κόρνερ.

8': Σύγκρουση Ντάνι Άλβες, Μαρσέλο κι ο τελευταίος πέφτει στο χορτάρι πιάνοντας το χέρι του με τον Άλβες να ζητά άμεσα να μπει το ιατρικό τιμ. Φαίνεται να είναι σοβαρός τραυματισμός

7':Πρώτη τελική για την Παρί με τον Γιούρι αντί να κάνει την σέντρα στον Καβάνι να σουτάρει άστοχα

5': Από την εκτέλεση του κόρνερ ο Κρόος σουτάρει κι ο Αρεολά διώχνει με τον Ραμπιό να παραχωρεί νέο κόρνερ

5': Ο Βεράτι προλαβαίνει την τελευταία στιγμή τον Μαρσέλο και παραχωρεί το κόρνερ.

4': Κόρνερ για την Πόρτο, διώχνει ο Βαν Ντάικ

3': Χωρίς κάτι ιδιαίτερο ο αγώνας στο Ντραγκάο

3': Σέντρα σουτ του Ρονάλντο η μπάλα περνάει άουτ. Η Ρεάλ έχει μπει με φοβερό πάθος στο ματς

1': Η Ρεάλ κερδίσει το πρώτο κόρνερ... Διώχνουν οι αμυντικοί και στην εξέλιξη της φάσης ο Κρόος διεκδίκησε τη μπάλα και έπεσε στο χόρτο ζητώντας πέναλτι, το οποίο όμως δεν ήταν

1': Σέντρα στους 2 αγώνες

Ρεάλ Μαδρίτης-Παρί Σεν Ζερμέν
Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κέιλορ Νάβας, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Νάτσο, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Κρόος, Μόντριτς, Ισκο, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά.
Παρί Σεν Ζερμέν (Ουνάι Εμερι): Αρεολά, Κιμπέμπε, Μαρκίνιος, Γιούρι, Ντάνι Αλβες, Ραμπιό, Βεράτι, Λο Σέλσο, Μπαπέ, Νεϊμάρ, Καβάνι

Πόρτο-Λίβερπουλ
Οι ενδεκάδες:
Πόρτο: Χοσέ Σα, Ρικάρντο, Ρικάρντο, Ρέγες, Μαρκάνο, Άλεξ Τέγες, Ερέρα, Σ. Ολιβέιρα, Οτάβιο, Μπραχίμι, Μαρέγκα.
Λίβερπουλ: Κάριους, Αλεξάντερ- Άρνολντ, Φαν Ντάικ, Λόβρεν, Ρόμπερτσον, Μίλνερ, Χέντερσον, Βαϊνάλντουμ, Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνο

Αναλυτικά το πρόγραμμα της φάσης των «16»:
13/2
Βασιλεία-Σίτι 0-4
Γιουβέντους-Τότεναμ 2-2

14/2
Ρεάλ Μαδρίτης-Παρί
Πόρτο-Λίβερπουλ

20/2
Μπάγερν Μονάχου-Μπεσίκτας
Τσέλσι-Μπαρτσελόνα
 
21/2
Σαχτάρ Ντόνετσκ-Ρόμα
Σεβίλλη-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης