Ανακοίνωσε Πέσιτς η Μπαρτσελόνα

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα κι αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας ως το τέλος της σεζόν.

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς θα αναλάβει να σώσει τη χρονιά της Μπαρτσελόνα.

Ο 68χρονος προπονητής ανακοινώθηκε από τους «μπλαουγκράνα» ως μόνιμος αντικαταστάτης του Σίτο Αλόνσο, που απολύθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Ο πολύπειρος τεχνικός είχε οδηγήσει την ομάδα στον πρώτο της τίτλο στην Ευρωλίγκα το 2003, χρονιά που έκανε ο καταλανικός σύλλογος το τριπλ κράουν. Σε δύο σεζόν κατέκτησε επίσης ισάριθμα πρωταθλήματα και Κύπελλα. Η «Μπάρτσα» είναι 15η στην Ευρωλίγκα με το απογοητευτικό 7-15 και πρακτικά ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης.

«Χαίρομαι που επιστρέφω σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Ήταν μια γρήγορη απόφαση και συμφωνήσαμε πριν 2-3 μέρες. Αποφάσισα να αναλάβω αυτή τη νέα πρόκληση. Αποστολή μου είναι να βοηθήσω το σύλλογο, όχι να κάνω καριέρα. Είμαι εδώ για να βελτιώσω την Μπαρτσελόνα και όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι θα τα δώσω όλα για να τα καταφέρω», τόνισε.

Real-Madrid-1-957x598

Με φάσεις και γκολ της ομάδας στους τελικούς της κορυφαίας διασυλλογικής διοοργάνωσης

Λίγες ώρες πριν τη σέντρα του μεγάλου τελικού, η Ρεάλ ανέβασε ένα όμορφο βίντεο, για όσα κατάφερε μέχρι τώρα και για την σελίδα που απομένει να γραφτεί σήμερα το βράδυ στο Κίεβο.

Στο βίντεο υπάρχουν σε αργή κίνηση φάσεις και γκολ της Ρεάλ  από τους τελικούς της κορυφαίας διασυλλογικής διοοργάνωσης.

«Ελα μαζί μου και θα βρεθείς σε έναν κόσμο γεμάτο φαντασία. Ξεκινήσαμε κάνοντας μία... βόλτα και ξαναθυμηθήκαμε τον κόσμο που έχουμε δημιουργήσει» αναφέρει μεταξύ άλλων και ζητά την υποστήριξη των οπαδών της για την ύστατη μάχη

Δείτε το βίντεο

ximeneth_sport

Και επίσημα ο νέος τεχνικός της Λας Πάλμας είναι ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος ανακοινώθηκε από τον σύλλογο των Καναρίων Νήσων υπογράφοντας συμβόλαιο για ένα χρόνο με οψιόν για ακόμα ένα.