Ο Κασίγιας σφράγισε τη νίκη με ένα φιλί!

Ο Κασίγιας σφράγισε τη νίκη με ένα φιλί!

Δείτε το video με το φιλί σε live μετάδοση από τον Κασίγιας προς τη ρεπόρτερ και φιλενάδα του Σάρα Καρμπονέρο.

Ο Κασίγιας σφράγισε τη νίκη με ένα φιλί!

Η νίκη τελικά είναι συγκολλητική ουσία… Μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Ισπανία η ρεπόρτερ Σάρα Καρμπονέρο βρέθηκε πάλι να παίρνει συνέντευξη από τον καλό της, τερματοφύλακα της εθνικής Ισπανίας και παίκτη που έλαμψε στον τελικό, Ικέρ Κασίγιας!

Και ενώ όταν είχε χάσει η Ισπανία, η Σάρα τα έκανε όλα άνω κάτω με αγενείς ερωτήσεις προς τον αγαπημένο της (του τύπου «γιατί πατώσατε;»), ο Ικέρ κακία δεν της κράτησε και σφράγισε μάλιστα και τη μεγάλη χθεσινή νίκη με ένα φιλί σε live μετάδοση!

Ο ασπασμός ήρθε τη στιγμή που ο Κασίγιας ήταν ξανά έτοιμος να ξεσπάσει σε κλάματα και η φιλενάδα του προσπάθησε να του δώσει το περιθώριο να συνέλθει για να λάβει την απάντηση: «Όχι αυτό εδώ θέλω να κάνω!» αφήνοντας άναυδους και τους τηλεθεατές και εκείνη.

Ο συγκινημένος πρωταθλητής, ο οποίος έκλαιγε από τη στιγμή του γκολ μέχρι… ώρες μετά, δεν κατάφερε να αντισταθεί στα μάτια της αγαπημένης του και διέκοψε τη συνέντευξη για να φιλήσει τη Σάρα στο στόμα. Μάλιστα το πρώτο φιλί ακολούθησε και δεύτερο, ακόμα πιο τρυφερό, στο μάγουλο κάνοντας τους πάντες στην Ισπανία να συγχωρούν στη νεαρά ρεπόρτερ όλα αυτά που της καταλόγιζαν το προηγούμενο διάστημα.

Η Καρμπονέρο βρέθηκε στο στόχαστρο των ισπανικών media ως η γυναίκα που τραβά την προσοχή του Κασίγιας και ρίχνει την απόδοσή του. Και οι δύο μετά τη χθεσινή εμφάνιση του Ικέρ έκλεισαν πολλά στόματα στην Ισπανία, επομένως αυτό το φιλί ενδεχομένως να στέλνει και ένα πιο συμβολικό μήνυμα πίσω στην πατρίδα… 

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης