Παναθηναϊκός – κριτική: Η βραδιά των περιφερειακών κι ο άτυχος MVP Καλάθης (vids)

Διαβάστε στο Eurohoops την κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού μετά από τη νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο (80-72) στο ΟΑΚΑ για τη 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με την οποία οι “πράσινοι” ανέβηκαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας

#0 Κρις Σίνγκλετον
Άρχισε με 0/2 σουτ και γενικά δεν ήταν η βραδιά του (7π. με 0/2δίπ., 2/5τρίπ., 1/2β.), αλλά ως συνήθως είχε γεμάτη στατιστική (3ρ., 2ασ., 1κλ., 2κοψ., 2λ.) κι έναν από τους μεγαλύτερους χρόνους συμμετοχής μεταξύ όλων στον Παναθηναϊκό (30:21). Η χρησιμότητά του στα περισσότερα σχήματα τον καθιστά σχεδόν απαραίτητο κάθε στιγμή στο παρκέ, αλλά θα χρειαστεί να ανέβει στη συνέχεια.

#3 Κέι Σι Ρίβερς
Πέρασε στο 7′ ως game changer -έτσι έχει εξηγήσει ο Τσάβι Πασκουάλ τον ερχομό του από τον πάγκο- κι ήταν ακριβώς αυτό. Μπορεί να είχε μόλις 0/1 σουτ (τρίποντο) μέχρι το τέλος της πρώτης περιόδου, αλλά η συνέχεια ήταν το κάτι άλλο με 5/5 τρίποντα μέχρι το 19′ (38-41). Έφτασε να ολοκληρώσει στους 20 πόντους (1/4δίπ., 6/9τρίπ.), ενώ είχε και 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 λάθος κι αρκετές καλές άμυνες σε 25:24.





Διαβάστε περισσότερα στο : www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr