ΑΕΚ: Στα «μαλακά» ο Χιμένεθ που τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 15 ημερών

ΑΕΚ: Στα «μαλακά» ο Χιμένεθ που τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 15 ημερών

Η συμπεριφορά του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα κοστίσει τελικά στον Μανόλο Χιμένεθ αποκλεισμό 15 ημερών και πρόστιμο 10.000 ευρώ - Ο Ισπανός κινδύνευε με πολύ βαριά τιμωρία, αλλά η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League τον έκρινε με επιείκεια...

ΑΕΚ: Στα «μαλακά» ο Χιμένεθ που τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 15 ημερών
Η υπόθεση του Ισπανού τεχνικού εκδικάστηκε τελικά την Παρασκευή και στη συνέχεια το πειθαρχικό όργανο της Super League ανακοίνωσε την απόφαση του, με τον Χιμένεθ να μην έχει δικαίωμα παρουσίας στον πάγκο στους αγώνες με Πλατανιά και Λεβαδειακό στο πρωτάθλημα, όπως και σε αυτό με την Καλλιθέα στο κύπελλο.

Υπενθυμίζουμε πως ο τεχνικός της Ένωσης, ο οποίος μετά την αποβολή του από τον διαιτητή Καλογερόπουλο προέβη σε απρεπή χειρονομία προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, κινδύνευε με τιμωρία έως και 6 μηνών, αλλά τελικά έπεσε στα μαλακά.

Η ανακοίνωση της πειθαρχικής επιτροπής.
Κλείσιμο

Α) ΠΑΕ ΑΕΚ, JIMENEZ J. MANUEL (προπονητή): «Βάσει των αναφερομένων στο από 19/11/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 19/11/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά του κ. JIMENEZ J. MANUEL.

Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 37482/22-11-2017 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε κατά την ημερομηνία της 23ης-11-2017, ημέρα Πέμπτη, και ώρα 14:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, σε δώδεκα (12) ώρες, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών»: επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΚ χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. JIMENEZ J. MANUEL  α) χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων ευρώ και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο για δεκαπέντε (15) ημέρες».
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης