ΑΕΚ: Στα «μαλακά» ο Χιμένεθ που τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 15 ημερών

ΑΕΚ: Στα «μαλακά» ο Χιμένεθ που τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 15 ημερών

Η συμπεριφορά του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα κοστίσει τελικά στον Μανόλο Χιμένεθ αποκλεισμό 15 ημερών και πρόστιμο 10.000 ευρώ - Ο Ισπανός κινδύνευε με πολύ βαριά τιμωρία, αλλά η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League τον έκρινε με επιείκεια...

Η υπόθεση του Ισπανού τεχνικού εκδικάστηκε τελικά την Παρασκευή και στη συνέχεια το πειθαρχικό όργανο της Super League ανακοίνωσε την απόφαση του, με τον Χιμένεθ να μην έχει δικαίωμα παρουσίας στον πάγκο στους αγώνες με Πλατανιά και Λεβαδειακό στο πρωτάθλημα, όπως και σε αυτό με την Καλλιθέα στο κύπελλο.

Υπενθυμίζουμε πως ο τεχνικός της Ένωσης, ο οποίος μετά την αποβολή του από τον διαιτητή Καλογερόπουλο προέβη σε απρεπή χειρονομία προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, κινδύνευε με τιμωρία έως και 6 μηνών, αλλά τελικά έπεσε στα μαλακά.

Η ανακοίνωση της πειθαρχικής επιτροπής.

Α) ΠΑΕ ΑΕΚ, JIMENEZ J. MANUEL (προπονητή): «Βάσει των αναφερομένων στο από 19/11/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 19/11/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά του κ. JIMENEZ J. MANUEL.

Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 37482/22-11-2017 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε κατά την ημερομηνία της 23ης-11-2017, ημέρα Πέμπτη, και ώρα 14:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, σε δώδεκα (12) ώρες, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών»: επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΚ χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. JIMENEZ J. MANUEL  α) χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων ευρώ και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο για δεκαπέντε (15) ημέρες».
Πηγή:www.gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ (6)

xaxaxa

επρεπε νά τού ζητήσουμε συγνώμη καί νά επαιρνε καί 100.000 ευρώ αποζημίωση ... τόν παρεξηγήσαμε τόν ανθρωπο... απλά εδειχνε ενα drone πού περνούσε πάνω από την κεφάλα του...

Alter

Ο Περέιρα πόσες ημέρες αποκλεισμό έφαγε;

ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ

Η ΠΟΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΟ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΠΡΕΠΕ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣ.

ΜΠΥ

ποινη ΣΚΑΝΔΑΛΟ , ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΕΤΙΝΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ,ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΔΙΑ ΓΙΑ ΑΕΚ....

ΤΟ ΒΑΠΌΡΙ?!

ΞΥΔΙ

Χρήστος

Ότι λέει ο νόμος.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

martins_ar

Η ΑΕΚ σχεδιάζει να σφραγίσει το deal με την Σπόρτινγκ για τον Ζεράλδες και την ίδια ώρα είναι σε ανοιχτή γραμμή με την Μπράγκα για να κλείσει τον Μαρτίνς.