Αποθέωση για Φορτούνη, Ταχτσίδη, Μποτία και μπράβο σε Λεμονή!
Οι Φορτούνης, Ταχτσίδης και Μποτία και ακόμα και ο Προτό... πνίγηκαν στις αγκαλιές των ανθρώπων του Ολυμπιακού μετά το ματς με Μπάρτσα με τον Λεμονή να εισπράττει επίσης τα μπράβο
Ήταν μία βραδιά εξαιρετική και... μαγική από κάθε άποψη για τον Ολυμπιακό και όπως και να έχει ένα 0-0 με αυτήν την Μπαρτσελόνα είναι σπουδαίο επίτευγμα. Όλη η ομάδα του Ολυμπιακού έκανε τεράστια προσπάθεια, ωστόσο υπήρξαν και διακριθέντες σαν τους Φορτούνη, Ταχτσίδη, Μποτία, Προτό και ακόμα και τον Κούτρη.
Μετά το ματς οι Φορτούνης, Ταχτσίδης και Μποτία εισέπραξαν πολλά συγχαρητήρια και αγκαλιές από ανθρώπους του Ολυμπιακού, οι οποίοι είχαν να πουν πολλά μπράβο στους ποδοσφαιριστές αλλά και στον κόουτς Λεμονή.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.