ΝΒΑ: Θετικός ο Ντόρσεϊ στη φιλική νίκη των Χοκς επί των Καβαλίερς

O Τάιλερ Ντόρσεϊ αγωνίστηκε 20 λεπτά, έχοντας 9 πόντους με 2/6 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 2/2 βολές, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και κανένα λάθος

Συνεχίζεται η «preseason» στο ΝΒΑ ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Από τα φιλικά αυτά παιχνίδια, ξεχωρίζει η νίκη των Χοκς μέσα στο Κλίβελαντ με 109-93. O Τάιλερ Ντόρσεϊ ήταν από τους καλύτερους της ομάδας της Ατλάντα και αγωνίστηκε 20 λεπτά, έχοντας 9 πόντους με 2/6 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 2/2 βολές, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και κανένα λάθος. Για τους νικητές ο Σρέντερ ήταν ο πρώτος σκόρερ με 18 πόντους, ενώ τον ακολούθησαν σε απόδοση οι Πρινς (15π.) και Ντέντμον (13π.).

Οι Καβαλίερς δεν είχαν τον ΛεΜπρόν Τζέιμς ο οποίος ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στον αστράγαλο, ενώ στα ρηχά κινήθηκε και το ντεμπούτο των Ντουέιν Ουέιντ και Ντέρικ Ρόουζ. Αμφότεροι πέτυχαν από επτά πόντους με 5/10 σουτ. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν αγωνίστηκε φιλικό των Μπακς με τους Πέισερς και η ομάδα του ηττήθηκε με 86-104. Στο Ντιτρόιτ οι Σάρλοτ Χόρνετς νίκησαν τους Πίστονς με 108-106, ενώ περίπατο έκαναν οι Ντάλας Μάβερικς απέναντι στους Σικάγο Μπουλς (118-71). Τέλος παιχνίδι με την Μακάμπι Χάιφα είχαν οι Γιούτα Τζαζ που νίκησαν πολύ εύκολα με 117-78.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr