Αντετοκούνμπο: «Δεν ήθελα να στοχοποιήσω κάποιον συμπαίκτη μου»

Αντετοκούνμπο: «Δεν ήθελα να στοχοποιήσω κάποιον συμπαίκτη μου»

Χαμηλώνει τους τόνους ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μετά τη… βόμβα που έριξε και τον σάλο που ακολούθησε από την απάντηση Παπαπέτρου. «Ήμουν υπερβολικός, ήθελα να μας εμψυχώσω» αναφέρει μεταξύ άλλων

Αντετοκούνμπο: «Δεν ήθελα να στοχοποιήσω κάποιον συμπαίκτη μου»
Σε διευκρινιστική δήλωση, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την αρχική του τοποθέτηση και την σκληρή απάντηση του Ιωάννη Παπαπέτρου, προχώρησε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο. 

Ο Έλληνας φόργουορντ υπογράμμισε πως ήταν υπερβολικός στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι -απόρροια της έντασης που είχε εκείνη τη στιγμή- ξεκαθάρισε πως ουδέποτε ήθελε να στοχοποιήσει κάποιον συμπαίκτη του εντός Εθνικής και έστειλε... παθιασμένο μήνυμα ανάκαμψης ενόψει του «τελικού» με την Πολωνία, το απόγευμα (17:30) της Τετάρτης. 

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο: 

Κλείσιμο
«Πολλές φορές όταν είσαι ψυχικά φορτισμένος γίνεσαι υπερβολικός στις αντιδράσεις του και στις δηλώσεις σου. Δεν αποτελώ εξαίρεση σε αυτό. Πρόθεσή μου δεν ήταν να στοχοποιήσω κάποιον συμπαίκτη μου. Αλλά να μας εμψυχώσω για τον αυριανό τελικό. Να είμαστε παθιασμένοι, ψυχωμένοι και πάνω από όλα να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό! Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη και την αγάπη. ΕΛΛΑΣ»! 

#Hellas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thanasis Antetokounmpo (@thanasis_ante43) στις

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης