Η Ριέκα θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα play offs του Champions League (15-16 και 22-23 Αυγούστου).
Η συγκεκριμένη ομάδα κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της και το τέταρτό της Κύπελλο την περασμένη σεζόν.
Ιδρύθηκε το 1946, χρώματά της είναι το άσπρο και το γαλάζιο, ενώ έδρα της το «Στάντιον Ρουγέβιτσα» (8.300 θεατές).
Στον δεύτερο προκριματικό γύρο απέκλεισε με δύο νίκες τη Νιου Σέιντς από την Ουαλία (2-0, 1-5) και έκανε την έκπληξη απέναντι στη Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ με δύο ισοπαλίες (1-1, 0-0).
Κλείσιμο
Στον πάγκο της έχει τον Σλοβένο Ματίας Κεκ. Ο Κροάτης διεθνής μέσος Φίλιπ Μπράνταριτς είναι μάλλον ο κορυφαίος της παίκτης.
Το 1978 και το 1979 είχε αντιμετωπίσει τον Άρη και τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Βαλκανικό Κύπελλο.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς