Σέρχιο Γιουλ: “Ανάμεσα στα φαβορί η Ελλάδα”

Για τους στόχους της Ισπανίας στο Ευρωμπάσκετ μίλησε ο Σέρχιο Γιουλ ξεχωρίζοντας τέσσερις ομάδες ως σημαντικότερη “απειλή” για την εθνική της πατρίδας του.

“Η Γαλλία, η Λιθουανία, η Τουρκία και η Ελλάδα” είπε ο 29χρονος γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης σχολιάζοντας τις πιο δυνατές αντιπάλους της Ισπανίας στο φετινό Ευρωμπάσκετ. Συμπλήρωσε: “Θα προσπαθήσουμε να ακολουθήσουμε τον δικό μας δρόμο πηγαίνοντας βήμα-βήμα. Θα προετοιμαστούμε καλά και θέλουμε να αξιοποιήσουμε τα φιλικά, ώστε να είμαστε καλά στο τουρνουά και να διεκδικήσουμε ένα από τα μετάλλια”.

Για την απουσία του Νίκολα Μίροτιτς δήλωσε: “Κατανοούμε την απόφαση. Είναι χωρίς συμβόλαιο. Η απουσία του δημιούργησε μεν πρόβλημα, αλλά πιστεύω πως μπορούμε να καλύψουμε το κενό του”.

Μίλησε επίσης για την απόφασή του Σέρχιο Ροντρίγκεθ να υπογράψει συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας λέγοντας: “Δεν είναι καλό ότι ένας βασικός μας αντίπαλος όπως η ΤΣΣΚΑ ενισχύθηκε έναν τέτοιο παίκτη. Θα μας λείπει πολύ, αλλά του εύχομαι λιγότερη τύχη όταν παίξει απέναντί μας”.

Πηγή : www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr